Téli kiskutya? Megoldható lesz?
Sziasztok !
Jövő nyárra terveztem kiskutyát de úgy alakult hogy már most télen itt lesz velünk valószínűleg.
Néhány dolog miatt viszont aggódom.
Kinti benti kutyus lesz és bent fog aludni. Kimehet a kicsi majd elvégezni a dolgát a hidegben is igaz? Nem fog megfázni? Nagy termetű, hosszú szőrű lesz nagy korában.
És a szocializáció.. Felénk elég kevesen sétáltatnak rendszeresen kutyát , hát még télen. Ilyenkor alig látok kint kutyásokat. Ezt mondjuk nem is értem mert a kutyának ilyenkor is kell a mozgás. Nyáron még csakcsak találnék kutyásokat de télen nem tudom mi lesz. Ti mit tennétek ? Hogy tudom majd normálisan szocializálni? Mekkora sétákat tehetek vele télen? Nem fázik megy gyorsan ? A dolgát végezni eleinte 2 óránként ki kell majd engednem igaz? Ez az időszak meddig tart ?
Bocsi a sok kérdésért !:/
Köszönöm szépen a választ !:)
Akkor kicsit megnyugodtam. Cerberos suli van a városunkban oda fogunk járni csak nem tudtam hogy van e télen is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!