Van valami ötletetek mit lehetne a kiskutyák nyakába tenni madzag helyett?
Figyelt kérdés
félek hogy megfulladnának a madzagtól2012. aug. 25. 13:31
3/10 anonim válasza:
Miért tennél egy kiskutya nyakába madzagot? Normális vagy ? :S
4/10 anonim válasza:
Nem kell szorosra és gyengébb fonalból kell. Nagyon sokan használják és nem fulladnak meg a kiskutyák. Persze, feltételezve, hogy szem előtt van az alom.
5/10 anonim válasza:
Ne madzagot tegyél a nyakukba hanem (selyem vagy bármilyen másik) szalagot és lazán, úgy, hogy 1ujjad bőven beférjen alá minden erőfeszítés nélkül. Persze csak akkor ha szem előtt vannak és lehetőleg elletőládában vagy olyan helyen ahol véletlenül sem tudnak fennakadni valamiben.
7/10 anonim válasza:
nyakörv a legjobb döntés, de a madzag nem valami jó döntés mert simán megfulladhat meg ha a madzag kilazul és beleakad valahova akkor bármi baja lehet majd a kutyádnak
8/10 A kérdező kommentje:
nyakörvre gondoltam de sehol nem találok olyan picit
akkor valami textil dolgot majd nézek ha az jó
2012. aug. 25. 17:42
9/10 anonim válasza:
Alpha vetnél lehet venni Trixi márkájút, kifejezetten babakutyáknak. Sok színben van, pár szár forintért beszerezhetsz néhány darabot.:)
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok, én ilyet láttam Fehérváron:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!