3 hetes kiskutyának jó a tejébe aprított kölyökkutyatáp?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3310952-akkor..
ez volt az előző kérdésem...köszi a válaszokat
elvileg minden kölyök tápot 4 hetes kortól ajánlják,de szerintem egy hét már nem oszt nem szoroz..
kutyatejpótlóba szerintem bele apríthatod,de picit várj,hogy a táp megszívja magát a tejjel és amikor már táp is megpuhult akkor ad oda neki :) amúgy mindenféleképpen vmi jó minőségű puppy tápot vegyél..
olvastam az előző kérdésedet is ,tényleg nagyon jó ember vagy hogy megmenteted a kiskutya életét :)
Az én pici kutyáimnak akkor kezdett nagyon menni a hasa, amikor már nem csak anyatejet kaptak. Végül a Panzi tejpótló tápszer hozta őket rendbe, mert megfogta a hasmenésüket szépen.
Tehéntejet soha ne adj neki, max. felesben hígítva vízzel és forralva, de jobb ha nem kap, mert hasmenést okoz.
Vettünk neki tápot,jól átáztatva persze már eszi is :),sokkal jobban van,szaladgál,már nőnek a fogai is :)
amugy ezelőtt kecsketejjel etettük cumisüvegből..a doki azt mondta h legközelebb 6hetes korában vigyük hozzá. már nem megy a hasa sem.nagyon köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!