Tuzel a kutyám, jòl gondolom? Bővebben.
Mennyi idős a kutyus?:)
Menj beszélj a dokival ő mindent el fog mondani és megnézi a kutyát is.
Egyébként megoldás lesz a tüzelésre a későbbiekben az ivartalanítás. Evvel a méhgyulladás és a hasonló betegségek is megelőzhetőek.
Mi az, hogy olyan, mintha fiú lenne?? :O
Egyébként a fehér folyás szerintem nem normális, nézesd meg a dokival.
Mennyi idős?
olyan mintha fiú lenne... ezzel azt akartam érzékeltetni hogy akkorára nőtt a kis nunija, mintha töke lenne.
De felhívtam végül az állatorvost, hogy mivan, és végülis eltaláltam a dolgot -első kutya.. azért ilyen bizarr nekem..-
a fehér fojás is rendben van, előfordul. Először van ez a fojdogálás, aztán vérzik és utána 1 hét kb. míg termékeny. Nem igazán visszük ki, tehát az erkölcseire nem nagyon kell ügyelni. Az egész kutya 1,25 kiló, inkább kirándulni megyünk akkor vagy rokonokhoz ismerősökhöz... Kutyaovi felfüggesztve 3 hétig... :/
Szegényt valszeg ha vége lett 2 hó múlva megműtetjük.. :(
Állítólag így a jó, de nem vagyok híve az efféle "csonkításoknak". De kiskutyát se akarok... jó. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!