Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » FONTOS! A kutyámnak habzik a...

Dominika72 kérdése:

FONTOS! A kutyámnak habzik a szája. Kimostuk vizzel utána, is habzott a szája most adtunk neki teje de nem nagyon issza de viszont most nem habzik a szája csak elég szarul van, segicsetek mit ehetett, Veletek történtmár ien?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Békával nem játszott??? menjetek vele orvoshoz gyorsan.
2012. aug. 24. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, és bár legtöbben azonnal a veszettségre gondolnának (be van oltva?) szerintem kicsi az esélye.

Lehet, hogy megnyalt egy békát (komolyan, az is kiválthatja) de lehet mérgezés is...akkor viszont azonnal orvoshoz kell vinni, különben elpusztul.

Én mindenképp kocsiba pattannék vele, mert amíg találgatunk, lehet hogy az életével játszunk.

2012. aug. 24. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Béka, vagy meztelencsiga okozhat ilyet például. Hívjatok fel egy éjjel-nappali állatorvost, nem kell, hogy közel legyen, telefonon mindegyik ugyanolyan messze van. Majd ő segít eldönteni, hogy mit kell tennetek és milyen sürgősen.
2012. aug. 24. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Epilepszia is okozhatja.
2012. aug. 24. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:
de szerintem szappant is megehetett de mérgezés nem lehet mer szoba kutya és kin volt a kertbe a másik kutyával... és neki semmi baja sincs! A kutya még nincs beoltva mer még kicsi és az utolsotvárjuk...
2012. aug. 24. 21:37
 6/11 A kérdező kommentje:
már valamivel jobban van... 2szer hányt...
2012. aug. 24. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Mérgezés nem lehet? A szomszédunkban öt kutyát mérgeztek le úgy, hogy egyik se tette ki soha a lábát a kertből. Bedobják a mérgezett virslit, a kutya benyalja és kész.

Doki mit mondott?

2012. aug. 24. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Éjjel nappali dokit nem tudunk... De ha 2 kutya van és a kissebbet mérgezik meg az nem lehet mer a nagy elveszi.. de már jobban van és nem habzik a szája...
2012. aug. 24. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
De tudjál basszus az internet előtt ülve. Ha ide eltaláltál, akkor a google-t is szíveskedj megtalálni, ennyit csak megérdemel az a szerencsétlen állat, nem?
2012. aug. 24. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem azzal nyaggatnak, hogy nem engedem még a kutyát a kapuhoz, amíg nincs rátéve a lemez. Megetetik, megmérgezik, vagy másik kutya harapja meg, még nagyon fiatal. De nem hagyom, hogy elpusztítsák.
2012. aug. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!