Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek (bőv. )?

Milyen kutyát vegyek (bőv. )?

Figyelt kérdés
Panelben élek,de sokat vinném sétálni és kutya futtatóba. jó lenne ha szeretne úszni,mert van egy kutya úsztató erre. Szeretném ha nagyon játékos lenne és aktív. nem akarom trükkökre tanítani,de jó lenne ha hallgatna rám.a szőrét jó lenne ha nem hullatná. Kis termetűt szeretnék max 15kg körül és megfizethető áron. yorkit nem nagyon szeretnék.boston terrierre gondoltam de nagyon drága és ritka.talán még a westi jön szóba.ti milyet ajánlotok?

2012. aug. 24. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tacsi! Aktív a sétánál, de otthon egy bújós cica. A vizet is szereti a többségük. Egyedüli hátulütője a fajtának, hogy eléggé makacsak tudnak lenni.
2012. aug. 24. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Jack russel terrier az nagyon aktív, meg minden.

A vízi kutyáknak a vérükben van, de amúgy bármilyen kutya tud úszni, és szeret, ha megtanítod hogy szeresse. Mert eleinte általában félnek a víztől, mert új dolog, nem ismerik. Én a kis felfújható medencébe (leér a kutya lába) erőszakkal beraktam a kutyámat (boxer kölyök) és ott tartottam. Aztán engedtem hogy kimásszon. Ugyanazon a napon megint beraktam, ott tartottam, bevízeztem (nagy kánikula volt, jól esett neki), aztán elengedtem, és nem ugrott ki a medencéből hanem körbe-körbe mászkált és berakta a fejét a víz alá, aztán kivette. Nagyon élvezte. Aztán egyre jobban megszerette a vízet és már ne félt, máér magától is beugrott.:)

2012. aug. 25. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Én inkább lebeszélnélek a beagle-ről. Nem tudom, a 10. válaszoló hogy gondolta, de ennek a fajtának rettenetesen hullik a szőre. Az enyémé is mindenhol ott van, és jó kis szúrós a vége, mindenbe beleakad, a porszívó sem szedi ki...

Plusz ahhoz, hogy "jó lenne ha hallgatna rám", annyit tudok hozzáfűzni, hogy az egyik legmakacsabb fajta. Imádom az enyémet, de a többi kutyámmal ellentétben ő nem túl együttműködő. Szóval iszonyat nehéz rávenni, hogy hallgasson bárkire is. Mindig a saját feje után megy. És tényleg nagyon okos, az enyém is percek alatt tanulja meg a trükköket, de néha már túl okosak, és bizony a gazdi ellen használják ezt fel :)

Spánielhez mit szólsz? Esetleg valamilyen bishon? Vagy egy nagy kutya kis testben, egy törpeschnauzer?:)

2012. aug. 25. 19:37
 14/14 anonim válasza:
A miénknek nem hullik a szőre illetve csak amikor vedlik.. de ki szoktuk fésülni és akkor már kevésbé hullik:)
2012. nov. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!