Hány centire nő meg a MINI havanese?
de létezik mutatok róla képet is [link]
és ő már kifejlett és kicsi
Ez a mini mánia kicsit idegesítő !!!
Se mini havanese,se mini yorki,se mini csivava nem létezik!! Aki nem tudja elfogadni,hogy egy kutyából egy méret van (kivéve uszkár,snaci,spitz) az vegyen hangyát!! Az elég mini?? ja bocs az is túl nagy akkor vegyél mini hangyát!!!
A képen egy kölyökkutya van.
Ha a kutyád "mini" az annyit jelent alsó mérethatáron aluli.Tehát tenyésztésből kizáró hibával rendelkezik!!!
Itt a fajatastandard, olvasd el!
Na ami az ebben meghatározottól kisebb azt hívják a tudatlanok,meg a megetethető nemondommik MINI-nek!
nah... szóval a mini havaneseről annyit h nekem van olyan ismerősöm akinek 1-2 kilós a kutyusa, de ismerek olyan havanese tulajdonost akinek 8 kiló a kutyája, mind2 ismerősöm azt mondja h az övé az igazi havanese, de törzskönyvet eddig én még egyikről se láttam, úgy h valóban létezik 1-2 kilós havanese, de azok nem törzskönyvezettek és nem fajtatiszták, de igaz ami igaz úgy néz az 1-2 kilós kutyus, mint a 8 kilós és az én 4,5 kilós havanesem volt kiskorában...
szal, olyan h mini havanese nem létezik, de valóban van kisebb és nagyobb típus is belőle, bár azok nem fajtatiszták és törzskönyvük nincs mégis megszólalásig hasonlítanak a fajtatiszta havanesere
úristen már havanese fajta lesz a következő akivel hírdetni fogják ezt a génhibát?? Unalmas már a yorkie mi?
Legközelebb mi lesz mini dán dog?
Így is egyre több vakarcs acsarog ránk az utcán a gyenge idegállományuk és a gazdi hercegnő pozicíó miatt,hajrá gyarapítsuk még..
És remélem érzed az irónia szagot kérdező,nem leszel olyan sík hülye mint a leendő szaporítód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!