Tudtok jó havanese neveket?
Figyelt kérdés
Lesz két havanesem (egy fiú és egy lány) és nem tudok jó neveket. Béna nevet meg nem akarok adni nekik. Előre is köszönöm a segítségeteket.2012. aug. 23. 12:24
1/9 anonim válasza:
hmmm...szerintem egész aranyos lenne a Pumukli :D
3/9 anonim válasza:
nekünk volt havaneseünk neki az volt a neve hogy Lola
a mostani havaneseünknek Lily
de ismerek, Lara,Zara,Besszi nevű havanese-ket is :)
ők lányok
fiú: Georgie,Benji,Hóhér,Cuba,Carlos,Boni..
de akár spanyol neveket is nézhetsz mivel ezek a kutyák Cubából származnak, persze azért ne legyenek hosszúak ezek a nevek,mert azt nem tudják megjegyezni :)
amúgy amint lehet ivartalanítsd mind2-őt hogy ne legyenek kis kutyák,mert már 6-7-8 hónapos korában a szuka tüzelni fog és ha vemhesül akkor abba belehalhat hisz még kölyök!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy ivartalanítom. A kérdéseket köszönöm de még várom a válaszokat
2012. aug. 23. 15:27
5/9 anonim válasza:
Mia ... Jenni ... Lilu ... Kira ... Bony ... Happy ... pamacs ... bocsii ezek tudom h csak lány nevek, de fiú név most nem ugrik be, amúgy a havanese szuka kutyámat miának hívják :DD
6/9 anonim válasza:
szia! mi havanese tenyésztők vagyunk és a mi kutyáink neve: Doki és Molly. nagyon aranyosak ezek a nevek és még könnyen is megjegyzi őket. remélem tudtam segíteni!
7/9 anonim válasza:
Az én Havanese kutyusom neve Woody :D
8/9 dszasza válasza:
Szerintem a Bonnie név a nyerő! Én nekem nem bizti,de lesz valami Bichon kutyám,és én annak a Bonnie nevet adnám!
9/9 anonim válasza:
Ha szereted a SZJG(Szent Johanna Gimit)-t, akkor: Fiú: Cortez,Dave,Zsolti, Ricsi Lány: Reni,Virág,Kinga,Edina,Dina,Tami,Ivett Remélem tudtam segíteni. :))) I luv SzJG.<33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!