Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez nem veszélyes a kutyára?

Ez nem veszélyes a kutyára?

Figyelt kérdés
Labradort szeretnék, kis 26 négyzetméteres helye lenne, de sokat foglalkoznék vele, nem messze tőlünk van egy nagy mező, póráz nélkül ellehetne ott engedni? És még egy: Mennyit szokott ásni egy labrador? Az nem zavarná, hogy betonos, és köves része lenne?
2012. aug. 23. 12:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Első kutya lesz:D Mikor lehet ívartalanittatni?
2012. aug. 23. 14:20
 12/14 Hovarju ***** válasza:

Hát, orvosa válogatja. Általában 4-7 hónapos kor körül, ha kan.Szuka kutyánál van, aki megvárja az első tüzelést (én is megvártam a kutyámnál), de van aki arra esküszik, hogy még ivarérés előtt megműtetti.

Keress fel egy helyi állatorvost, aki szimpatikus és akihez járni szeretnél a kutyussal és kérdezz rá mit ajánl.

2012. aug. 23. 15:36
 13/14 Hovarju ***** válasza:

Ja és tanítani rögtön azután elkezdheted, ahogy hozzád kerül.

Minél fiatalabb, annál hamarabb tanul.

Ha megteheted iratkozz be vele egy kutyaiskolába. Ott mindketten sokat tanulhattok és általában jó társaság gyűlik össze.

Ajánlanám még Jan Fennel kutyapszhiologia könyvét. Én nagyon sokat tanultam belőle.

2012. aug. 23. 15:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Terv szerint kan lesz. Állatorvos van, ismerősünk a helyi állatorvos. Sajnos a kutyasuli nem fér bele.

Labrador van tervben, de azért még az Illatos úton is körbenézek. Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!