Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetne egy intim kérdésem?

Lehetne egy intim kérdésem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez most kicsit hülyén fog hangozni, de akiknek lakásban él a kutyája velük és párkapcsolatban élnek, és intim együttlétre kerül a sor, titeket nem zavar, ha a kutyus a szobában van?:) Nekem iszonyat hangulatromboló tud lenni, ha véletlenül odatéved a tekintetem a kutyusra és éppen minket bámul.:S Ezért én mindig kizárom mielőtt teljesen belemerülünk a dologba. De ettől meg olyan lelkiismeret furdalásom lesz, mintha büntetném vele.:(
2012. aug. 22. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
velem ugyanez van macsával, ok h állat meg minden, de mégse nézze már ahogy én meg a párom éppen el vagyunk foglalva egymással
2012. aug. 22. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem birok a páromra koncentrálni ha bent van a kutya... Olyan furcsa érzés mintha tudná hogy mit csinálunk és az milyen már hogy látja.:D

Úgyhogy én mindig kicsukom a kertbe had lófráljon.

Párom egyszer azt mondta mikor épp belemelegedtünk és nekem eszembe jutott hogy ott a kutyi mire indultam kizárni , hogy szegény flótásnak ennyi se jut majd sajnálkozó képpel odaszólt hogy sajnálom haver de ha ha ellentmondok az asszonynak a te sorsodra jutok :D (ivartalanított kan )

2012. aug. 22. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem jöhet be a kutya a hálószobába. Ennyi. :) Kiskorától tiltott terület neki a háló, ezért nyitott ajtónál sem jön be. Nagyon nyugis kutya, általában a nappaliban a fotelban alszik addig. :)
2012. aug. 22. 19:54
 4/12 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Hogy is fogalmazzak szépen? Gratulálok a barátnődhöz, úgy érzem nagyon összeilletek, legyetek boldogok hárman, nagyon sokáig!:D

2. válaszoló

Még szerencse, hogy magas intelligencia nincs a kritériumaid között!:D Azért szerintem ne sok jóban reménykedj, amíg a "puncit" hosszú ú-val írod és ezzel a szóval illeted a gyengébbik nemet!:) Lehet lejjebb kellene adnod egy kicsit!:D Azért sok sikert a társkereséshez!;)

Azért csodálkoztam volna, ha nem kapok ilyen válaszokat, úgyhogy köszönjük, hogy a válaszaitokkal emeltétek az est színvonalát!:)

A többieknek köszönöm a választ. Azért örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül.:) Nálunk is az volt a terv, hogy nem jöhet be a hálóba, de valahogy teret hódított magának és már nincs tiltott terület.:) Persze ez túlzás, mert ő sem jön be pl. a fürdőbe és nem alszik az ágyon.:)

5. válaszoló

Nagyon jót nevettem a válaszodon!:D

2012. aug. 22. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
:'DDD Jót mosolyogtam ezen a kérdésen, láttam már facebookon ilyen képet erről, az is vicces volt :D
2012. aug. 22. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 kutyánk van, az egyiknek nem zavar a jelenléte, nagyon diszkrét eb, ha arra kerül sor, rögtön elvonul az asztal alá és nem jön elő míg nem végeztünk, a másikat viszont ki kell zárni, mert rögtön megpróbálna beszállni.
2012. aug. 22. 20:54
 7/12 A kérdező kommentje:

:DDDD Azért érdekes lenne, ha be akarna szállni!:D A másik kutyus meg milyen szégyellős!:)

Én ezt a képet ismerem egyébként:

[link]

Ez ihlette a kérdést is!:)

2012. aug. 22. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi nem küldjük ki, de sosem őt nézzük, hanem egymást. Felőlem akár bomba is robbanhanta ilyenkor, semmi és senki más nem érdekel.

Volt már olyan h a fejünknél egyszer csak nagy szimatolás volt, de akkor nevettünk egyet és odébbküldtük.

2012. aug. 22. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem eleinte zavart, de mostanra teljesen hozzászokott a kutya ahhoz, hogy bent pihi van, így állandóan fekszik/alszik nem néz, nem zajong, észrevétlen. Viszont mikor kisebb volt akkor meg teljesen hangulatromboló volt nálam az, hogy még vele is foglalkozni kell, így pár alkalom után, nem tudom, hogy is fejezzem ki normálisan, nagyobb mértékben sikerült egymásra koncentrálnunk és jobban ki tudtuk szűrni a külvilágot (ezzel együtt a kutyát is).
2012. aug. 22. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
a kutya/macska nem gond, az a jó mikor a papagáj száll a válladra és még elkezd enni is...
2012. aug. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!