Lehetne egy intim kérdésem?

Nem birok a páromra koncentrálni ha bent van a kutya... Olyan furcsa érzés mintha tudná hogy mit csinálunk és az milyen már hogy látja.:D
Úgyhogy én mindig kicsukom a kertbe had lófráljon.
Párom egyszer azt mondta mikor épp belemelegedtünk és nekem eszembe jutott hogy ott a kutyi mire indultam kizárni , hogy szegény flótásnak ennyi se jut majd sajnálkozó képpel odaszólt hogy sajnálom haver de ha ha ellentmondok az asszonynak a te sorsodra jutok :D (ivartalanított kan )

1. válaszoló
Hogy is fogalmazzak szépen? Gratulálok a barátnődhöz, úgy érzem nagyon összeilletek, legyetek boldogok hárman, nagyon sokáig!:D
2. válaszoló
Még szerencse, hogy magas intelligencia nincs a kritériumaid között!:D Azért szerintem ne sok jóban reménykedj, amíg a "puncit" hosszú ú-val írod és ezzel a szóval illeted a gyengébbik nemet!:) Lehet lejjebb kellene adnod egy kicsit!:D Azért sok sikert a társkereséshez!;)
Azért csodálkoztam volna, ha nem kapok ilyen válaszokat, úgyhogy köszönjük, hogy a válaszaitokkal emeltétek az est színvonalát!:)
A többieknek köszönöm a választ. Azért örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül.:) Nálunk is az volt a terv, hogy nem jöhet be a hálóba, de valahogy teret hódított magának és már nincs tiltott terület.:) Persze ez túlzás, mert ő sem jön be pl. a fürdőbe és nem alszik az ágyon.:)
5. válaszoló
Nagyon jót nevettem a válaszodon!:D

:DDDD Azért érdekes lenne, ha be akarna szállni!:D A másik kutyus meg milyen szégyellős!:)
Én ezt a képet ismerem egyébként:
Ez ihlette a kérdést is!:)

Mi nem küldjük ki, de sosem őt nézzük, hanem egymást. Felőlem akár bomba is robbanhanta ilyenkor, semmi és senki más nem érdekel.
Volt már olyan h a fejünknél egyszer csak nagy szimatolás volt, de akkor nevettünk egyet és odébbküldtük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!