Mivel etessem a kutyámat?
kutyatáppal(száraz) illetve kutyakonzervvel...
A kortól függően vegyél szárazat...
Megpróbálhatod azt, hogy a szokásos táphoz, amit amúgy nem enne meg, hozzákeversz egy kicsit az aznapi ebédből (főleg a húsfélékre gondolok). Vagy mondjuk az én kutyám nagyon szereti a macskakaját is, azt is keverhetsz hozzá. Főleg a konzervet ajánlom, mert egyrészt sokkal olcsóbb mint a kutyakaja, másrészt jobban szokták szeretni a kutyák is, és ha összekevered akkor a sajátját is kénytelen lesz megenni. Azt nem ajánlom, hogy csak macskakaját adj nekik, mert abba kevesebb a tápérték, de keverve be szokott válni.
Az én kutyám is nagyon válogatós, csak a Chappy kajákat eszi meg natúrban, de az sajnos nem tartozik az olcsóbb tápok közé.
szia! az én yorkim Hill's tápot eszik ami 1 kg-os kiszerelés és 1700-1800Ft-ba kerül de elég sokáig elég. Ez minőségi táp a legtöbb állatorvos is ezt ajánlja.
A royal canin Chihuahua 28 500g táp 1500-2000Ft az 1 kg 3480Ft
Így igaz! A Chappy nem jó táp!
Adj nekik Acanát!
Nekem sincs sok pénzem, de erre telik azért. Kb. 1000-1200 Ft kilója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!