Mivel etessem a kutyámat álvemhesség alatt? Kistestű tacskó méretű kutyusom van.
Tökmindegy mit eszik, ugyanazt add neki, amit egyébként is, mert ez semmit nem befolyásol.
Annyi, hogy az étel mennyiségét kellene egy kicsit csökkenteni.
Ha lehet, akkor erre a 2-3-4 hétre tegyétek el a játékait, ne simogassátok túl sokat, főleg ne a hasát. Ha az emlői meg vannak duzzadva, akkor tegyél rá hideg vizes borogatást. Ha tejet is termel, akkor ne akard kinyomni, mert annál jobban fog termelődni.
Nem lesz semmi baja, de ha elmúltak a tünetek, akkor javasolnék egy ivartalanítást. Hosszú távon lehetnek káros hatásai az álvemhességnek,
23:16-os válaszolóval mélységesen nem értek egyet.SOHA nem szabad elvenni a vizet a kutya elől.SOHA!Az én kutyám is álvemhes,és volt hogy ez még az epilepsziával is közrejátszott,volt,hogy a lakásba pisilt(nagytestű,tehát volt takarítás)mégsem vettem el tőle SOHA vizet.Nem szabad!Esetleg adhatsz neki kevesebbet,de arra figyelj,hogy mindig legyen a táljában.Ez nagyon fontos!
És ha csak egyszer eteted,ez alatt az idő alatt 2x kisebb adagba osztanám neki az ételét.Az én kutyámnak minden étkezéskor bioflavonoidos c-vitamint keverek az ételébe,és azóta lényegesen könnyebben viseli ezeket a napokat(már nem vállalják a műtétet,mert idős,nagytestű.
Nem véletlenül nem írtam a vízmegvonást, bár azt is szokták javasolni. A folyadékbevitel sokkal fontosabb, mint a táplálék, pláne így nyáron.
ÉS nem hiszem, hogy annyival felgyorsítaná a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!