SOS! Ha a kiskutyám elkapta a parvót mikor jelentkeznek a tünetek? Mire figyeljek oda?
Nagyon eleven, játékos. És mindent meg enne amit találna. Persze csak ételt. Tényleg bevihetem cipő talpal is a parvó vírust? Ezt nem tudtam! Ez ellen mit csináljak?
Vagy túl aggódom? Élet erős kiskutyának néz ki, nem beteges, ő volt a legerősebb. A másik szuka kutya almában két kiskutya parvós lett persze amint észre vették elkülönítették őket, de neki nem lett baja!
Túl aggódnám? Vigyem le kutyák közé? Szoktam látni itt a közeli parkban bizonyos időben kutyás csoportot. Biztos oltott kutyáik vannak. Le vigyem hozzájuk? Biztos szeretne játszani mert itthon nagyon játszana.
Az orvos szerint egy oltást kell még kapnia ami után teljesen védett lessz majd. De nem tudom az milyen oltás lessz majd. Kölyök junior tápot kap most enni meg anya szokott neki főzni csirke mellet ha van. A konzervet nem eszi meg.
Az a baj h nagyon erősen harap és morog foxi keverék kutya. Tesóm is kutyákhoz akarta le vinni de nem volt lent senki így nem volt sokat a fűben és csak egy helyen állítása szerint nem nyalogatott semmit csak egy kis fűszálat rágcsált meg. Aszt mondta hogy azt akarta játszon a kis kutya mert már nem birt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!