Az állatorvos azt mondta, hogy kötelező lesz január elsejétől szájkosarat, vagy egyéb harapásgátlót használni a közterületeken. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem ?
-Ez tényleg igaz?Elég furcsa lenne,ha az utcán mindenhol szájkosaras kutyák sétálnának..
-Minden kutyára kötelező?(az igazságtalanság lenne,ha mondjuk a zsebkutyáknak nem kellene)
-Mire gondolt egyéb harapásgátlók alatt?Mi mással lehet helyettesíteni a szájkosarat?
eddig is az lett volna, de csak buszon szoktam olyat látni, hogy szájkosár van a kutyákon, még Budapesten se szoktam látni, pedig ott nagy a tömeg, és szerintem törvény, de m1. nem hiszem, hogy mindenki fog a kutyájára szájkosarat adni, mert nekünk ilyen van: [link]
belül nagyon meleg, nem bírja a kutya 5 percig se ivás nélkül, ezért nem is szoktuk ráadni, csak buszon...és mi is már találkoztunk rendőrökkel miközben sétáltunk, nem csináltak semmit...
23-as eddig csak 50 centinél magasabb pit bullt látott :)
kérdező milyen fajta kutyád van? itt a VIII-ban csak egyszer szólt rám rendőr szájkosár miatt (amstaffunk van), én meg néztem bárgyún. itt tényleg kötelező ezekre a fajtákra, de hamarosan a bull típusú terriereket törlik a veszélyes kutyák listájáról.
ma 00:12
Én is kinyomtatom valakivel .A kerületünkben él a szájkosaras rendelet még sajnos. Nem vagyok ellene, mert énnálam van mindig a kosár. Az a nylonzacsi és a labdák tartója. És nagy gyalogos forgalmú helyen rá is teszem a kutyámra. Nagy és ordas. Szóval, nem hal bele. De sima lakótelepi mászkánál ne balhézzanak a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!