Ti mit tennétek a helyemben? Hatalmas a haragom!
1 hete vásároltunk egy családi házat be is költöztünk,
a szomszédban sok gyerek van, nekünk is kettő, mindig naponta többször jönnek hozzánk át, mi még dolgozgatunk a házon, mai nap is így volt a szomszédban lévő gyerek valószínű a legkisebb be akart jutni hozzánk, nem jött be de a kaput nyitva hagyta, pedig nagyon nehéz kinyitani, a kutyám egy shair-pei kiszökött, nem vettük észre egyszerre mert épp a konyhában szereltünk, amikor kimentünk észleltük, hogy nincs meg, hívtuk és jött erősen vérzett minden hol, rohantunk az állatorvoshoz, össze varrták sok helyen. Az utcánkban lévő nagy német juhász két házzal arrébb támadta meg, az én kutyám nem védekezett, ott a kapu egész nap nyitva van pár napja láttam ahogy egy másik kutyának is nekiugrott keményen, szóltam a gazdájának, hogy zárja a kapuját mert a kutyája veszélyes, egy beképzelt pasi, még neki állt feljebb, féltem a kutyámat haragszom mindenkire. Van egy rottweilerem is még kölyök. Már most utálok itt lakni!
De nem az a németjuhász tehet róla, ne őt akard bántani.
Ő is egy áldozat ebben a sztoriban, jó, tudom, hogy a shar-pei sokkal fontosabb számodra, de a kutya gazdáját kellene végre helyrerakni.
Azért kérdezem hogy hol laktok mert ha nagyon nem javul a helyzet őket találtam így éjszaka.. tudom hogy drága... :((
Vidd be az előszobába, csukd be mögötte az ajtót, hogy ne tudjon kimenni és fektesd le.
Nincs esetleg a környéken egy doki aki éjjel is házhoz megy ha a szükség úgy hozza?
Ezt találtam, nem tudom, hogy ez még aktuális e, de biztos van az a pénz amiért kijönne egyikük:
* dr. Dormán Tamás Zalaszentgrót 36/30/659-1656.
* dr. Schvarcz Csaba Zalaszentgrót T: 360-925. és
36/30/974-8316
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!