Mit lehet tenni egy hatalmas Rottveilerrel, akit folyamatosan kiengednek reggelente az utcára? Mit szóltok ehhez?
Bölcsiben dolgozom, mellettünk óvoda van. A szomszédban van egy bútor raktár, ahol van egy hatalmas Rottveiler és egy szintén naygméretű keverék kutya. Az ottani portás minden reggel 6 körül kiengedi a kutyákat az utcára(nem tudom miért, talán, hogy ott végezzék a dolgukat, ne az udvarra)
Mikor beszóltam neki, hogy zárja be a kutyákat, merrt itt óvoda van, kiröhögött és azt mondta, hogy majd ha megharap valakit pofázhatok, addig kussoljak. AMúgy hallottam, hogy ez a kutya darabokra szedett már egy kiskutyát egyszer, 2 kolleganőm látta.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Rendörség? Érdekli őket? Végülis még nem bántott senkit, de sosem lehet tudni. Jöhetnek gyerekkel is abban az órában, van olyan gyerek aki a kisiskolás Morogni meg ugatni mindig szokott rám a kerítés mögül. Még nem jöttem el mellette ha kint volt, ha láttam a sarokról körbementem.
Szóval van olyan gyerek, akik a kisiskolás testvére szokott hozni a bölcsibe.
Elfelejtettem befejezni a mondatot:)
ma 21:32
Nincs igazad! Nem köteles mindenkinek szeretni a kutyát. Amúgy is tilos szabadon, felügyelet nélkül utcán kutyának tartózkodnia. Az új törvényben igen komoly büntetést von maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!