Állatkínzás esetén tehetek valamit?
Egy puli-féle kutya van kikötve egy gyümölcsárus putri mellé egy település előtt az út mellett.
Alig van árnyék a kutyának,szerintem még vize sem volt, épp,hogy a kutyaháznak nevezhető valami vet egy kis árnyékot oda. Ott fekszik egész nap. Megálltunk kocsival, odamentem megkérdezni,hogy kié a kutya, mondták,hogy az övék, kérdeztem,hogy miért van kikötve napra, erre nekem estek,hogy nem a napon van, kérdeztem,hogy mekkora láncra van kikötve mondta a nő,hogy 4 méteresre, de szerintem max 2-3. Mondtam,hogy változott a jogszabály, azt válaszolta erre,hogy tudja, de ekkora kutyának elég ennyi hely. Felbasztam magam már szinte ordítottam vele, erre mondta,hogy takarodjunk el,mert kiszúrja a kocsi kerekét, mondtam,hogy ennek jogi következménye lesz.Mondtam,hogy vigye a kutyát máshová erre azt mondja,hogy hová vigyem a ház elé,hogy odaszarjon?? Látszott rajta,hogy egy utolsó szemét, aki le sem szarja azt a szerencsétlen kiskutyát, csak kerti kelléknek tekinti. Nos, mit tegyek, mindenképp visszanézünk, hívjuk a rendőrséget? Mit tudnak csinálni? A kutyát nem fogják elengedni,mert ez egy putri, ahol nincs kerítés se, állatmenhely meg lekgözelebb kb 30km-re van, szerintem ki sem jönnek.
3.
az ilyen f.szfejeket,mint te és a társaidat verném össze a legszívesebben,csak én szívnék vele az a probléma.
mi jogon kötsz ki egy kutyát élete végéig a tűző napra?
mi jogod van ehhez? és igen bele fogok szólni, még ha ez a nyomorék pofádnak nem tetszik, akkor is.
pontosan nem tudom milyen állapotban van, de azt megkaptam,hogy többet adnak neki enni,mint amennyit én kapok.
nevetséges. odamenni nem tudtam volna a kutyához,mert ezek képesek és tényleg leszúrnak, nem a kocsi kerekét, hanem engem. tipikus félcigány banda akik kerti kelléknek tekintik a kutyát. egyébként látszik rajta,hogy nincs gondozva a szőre tiszta filc, koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!