Hogyan neveljek ket nemetjuhasz kutyat:- (?
Nekem ket nemetjuhasz kutyam van Liza 2 eves, Ozzi 1 eves nagyon aranyosak nagyon szepek meg okosak is, (nagyon sokat foglalkoztam veluk) de ez mind csak akkor ha kulon vannak.
itt kezdodik a gond, hogy ha egyutt vannak akkor nem figyelnek semmire meg senkire. (pl; ha hivom nem jonnek, nem ulnek le, nincs olyankor az sem, hogy marad, nem lehet oket egyszerre setaltattni mert az egyik jobbra a masik balra megy...stb) sajnos idohianyban szenvedek es nem tudok kulon-kulon foglakozni a kettovel, es ebben kernem a segitseged, hogy tanitsam meg nekik hogy ha egyutt vannak akkor is ervenyes amit elotte honapokig tanultak, ( ul, fekszik, marad, labhoz.....)es nem csak akkor ha kulon vannak.
nagyon szepen koszonom a valaszokat. nem szoktam soha verni a kutyukat. en sem szeretnem ha megvernenek. :-) olyan van hogy bunti ha rosszat csinanak de meg probalom ugy csinalni, hogy tudjak hogy rosszak voltak de felni ne feljenek tolem.
ma sikeresen meg probaltam, hogy hivom lizates ozzi marad vagy forditva e. egeszen jol sikerult de ezt gyakorolni kell meg. ugyan az a gond mint az utolso kommentezonel hogy feladat nelkul jonn ozzi a juti halatert, de majd gyakorlunk sokat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!