Olcsóbb textil hámok mennyire tartósak?
Lehet kapni a k-9nél is olcsóbban jó minőségűt pl bende (ebből van többféle változat is több árkategóriában) vagy dogtech. Ezek a párszáz-1500Ft körüli hámok nem a legjobbak.
Ha ilyen textil hámot keresel akkor a rogz vagy a red dingo termékeket nézd meg, azok jó minőségűek.
Tartósságról nem nagyon tudok nyilatkozni, mi 1x kaptunk ajándékba egy fressnapfosat és maximum 3x volt a kutyán, mert iszonyat kényelmetlen volt neki.
Nekem rengeteg kutyahámom volt, igaz kistestűre.
Egy időben lehetett kapni csont mintás pórázt + hámot. Amennyi pénzt én ilyenekre költöttem simán kijött volna egy julius k9 hám. 690 volt és volt piros mintájú, fekete, neonzöld stb. Állandóan a csatt ment tönkre.
Aztán megelégeltem vettem egy ilyet: [link] Csak feketében, 550 forintért. 3 évig bírta, most nyáron törtem el a csattját én, véletlenül... Sajnáltam mert igen jól bírta. Szóval nem feltétlen rossz az olcsóbb, kérdés az, hogy elég kényelmes-e neki.
Most ilyesmi van a kutyámnak: [link] De szerintem sokkal jobb, jobban fog, nem "vág" úgy, mint a többi. Ha teheted ilyesmit nézz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!