Fogja bírni a textil?
A nyakörvekben általában a műanyag csat a gyenge pont, az összes többi szokta bírni. Ha fémcsatosat veszel, akkor pár évre valószínűleg bebiztosítottad magad. A biléta általában előbb adja meg magát, mint a nyakörv :)
Amúgy ha le akarod fárasztani a kutyát, akkor egyrészt minden nap mozgasd, másrészt ne csak sétáltasd, hanem dolgoztasd, legyen feladata, agymunka, nehéz fizikai munka, bármi, amitől lógó nyelvvel esik haza. Aztán meg figyeld, és ha ás, szólj rá.
köszi a választ!
Műanyag csatosat láttam csak a Fressnapf-ban. Gondoltam hogy a biléta hamarabb megadja majd magát. Az a baj hogy kistestű. Futni is szoktam vele elég sokat. Minden nap van sétáltatva jó sokat és egy hatalmas kert is van amiben rohangálhat meg a szomszéd kutyához bármikor átmehet. (Vagyis nem kéne de át megy)
vannak jó minőségű, viszonylg drága nyakörvek, aminek a műanyag csatja is elég erős (rogz, red dingo, hurtta), de szerintem egy egyszerű fresis (van ott egyszínű, sima, asszem hunter?) is bírja. a fémcsatos meg tuti nem jön le.
ha aggódsz, hogy lejön a biléta, egy erős kulcskarikával rakd fel, esetleg alkoholos filccel írd rá a nyakörvre a telefonszámot. és mindenképpen legyen chip a kutyusban!
Köszi!
Már volt egy kérdésem. Abban leírtam hogy még miért nem chipes de majd az lesz.
bocsi rosszul olvastam a nehéz fizikai munkát.
rendben köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!