Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy megbocsáss...

Mit csináljak, hogy megbocsásson a kutyám?

Figyelt kérdés

Tegnap este megvertem a kutyámat ,vagyis lapáttal rácsaptam a hátára ..

Azóta elég félénk,amit nem csodálok.

De dolgoztam egész nap ,és nem bírtam tőle aludni este,mert ugatott

Tudom,nem ez lett volna a megoldás de elég kimerült voltam.

Dog-ról van szó.

2012. aug. 17. 13:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként esélyes, hogy 16osnak igaza van. Gratulálok a felelős kutyatartáshoz, és édesapádnak, hogy ilyen kedves, és felelősségteljes gyereket nevelt fel, mint a MEOE Eger elnöke.
2012. aug. 17. 19:57
 22/23 anonim ***** válasza:

nem kötelező kutyát tartani ha olyan melód van,hogy egész nap nem vagy otthon!!

nem egy ismerősöm nem vállalt kutyát mert a munkájától nem lett volna rá elég ideje,pedig nagyon szerettek volna..

páran másik állást kerestek,ahol kevesebb munkáért kb ugyan annyit kerestek mint ahol agyon hajszolták őket..

mindnek lett kutyája, és ha 7-re megy dolgozni 5 kor fel kell,hogy a kutyával lent legyen 1 órát (ő mondjuk fizet egy ismerős diáklánynak aki 14:00kor le viszi 1,5 órára a kutyát) aztán ő 18:00 haza ér és 20kor már leviszi a kutyát ismét akkor sokat foglalkozik vele,hétvégén meg sokat kirándulnak..ő is sokat dolgozik,de van ideje a kutyájára, ha nem lenne,nem tartana!!!!

2012. aug. 17. 20:01
 23/23 anonim ***** válasza:
legyen minden ugyan úgy, mint ez előtt...nehogy elkezd sajnálatból hagyni, hogy bosszúból egye meg a kezed, de foglalkozz vele többet, csak annyi elég, hogy többet mentek sétálni, hisz te vagy a falkavezér...vagy nem?!
2012. aug. 18. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!