Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy megbocsáss...

Mit csináljak, hogy megbocsásson a kutyám?

Figyelt kérdés

Tegnap este megvertem a kutyámat ,vagyis lapáttal rácsaptam a hátára ..

Azóta elég félénk,amit nem csodálok.

De dolgoztam egész nap ,és nem bírtam tőle aludni este,mert ugatott

Tudom,nem ez lett volna a megoldás de elég kimerült voltam.

Dog-ról van szó.

2012. aug. 17. 13:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már későn szólok: egy kutyának ez a dolga. Ösztön, tudod.. Szegényt azért sajnálom.. De azt is átérzem, hogy ideges lettél miatta..Én azt olvastam, hogy a kutya dolga a jelzés, amikor ugat, akkor megdicséred, akkor már abba kellene hagyja.. Szerintem ezt gyakoroljátok.. És ne izgulj, egy kutya nem haragszik.. most fél tőled, bár ez nem biztos, hogy jobb.. Vidd el sétálni, dicsérd meg, vagy foglalkozz vele egy kicsit (játék, vagy csak simogatás). Egyébként ha minden kötél szakad (és az idegeid is) elég egy összecsavart újságpapír, azzal nem is kell ráütni sem, egész jó fegyelmezési eszköz lehet (kézzel, lapáttal inkább ne..) Jó kutyázást!
2012. aug. 17. 14:09
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk is ugatnak,én nem a lapátot szoktam elővenni,hanem becsukom az ablakot...nálunk mondjuk nem 1 hanem 3 spániel ugat torkaszakadtából...az más...
2012. aug. 17. 14:20
 13/23 anonim ***** válasza:

hát a Dog az érzékeny fajta, úgy hogy ezt kicsit elrontottad, sajnálom szegény kutyát,mert azért lapáttal verted meg :(

vidd el sétálni,adj neki párizsit úgy hogy feladatokat csinálsz vele,ne mutasd ki,hogy sajnálod mert akkor rosszabb lesz,pár napnál tovább nem hiszem hogy tartana ez az állapot..de ha már attól fél,hogy fel emeled a kezed az már gázos!!

azért még ha kimerült is voltál,így megverni egy kutyát,elég agresszív viselkedés már ne haragudj,ha gyereked lesz és sírni fog egész éjszaka őt is meg vered mert nem tudsz aludni és fáradt vagy..azért ha vki így bánt egy kutyát az később hajlamos lehet embert is bántani,bocsi nem akarok rólad feltételezések írni,meg az írásodból érződik,hogy megbántad ,de akkor is!!

2012. aug. 17. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Csak úgy fogsz bocsánatot nyerni nála, ha visszaszerzed a bizalmát. Ez pedig nagy meló pajtás.

Ha ugatott az azért volt mert tele volt levezetetlen energiával és frusztrált volt. El kellett volna vinned sétálni, futni labdázni vagy bármi. Már mindegy. Gondolkozz mielőtt cselekszel mindennek megvan az oka. Szóval engeszteld ki azzal hogy olyan dolgokat csinálsz vele ami neki is jó. Nem mellesleg éged is ki fog majd kapcsolni meló után, jó lesz kicist baromkodni a mezőn, erdőben a szabad levegőn. Dícsédsokat, vigyél jutamolfalatot, simogasd rendszeresen.

2012. aug. 17. 15:52
 15/23 A kérdező kommentje:

majd esélyes,hogy futkározok meg labdázok vele ,amikor már hajnal 1 van és kimerült vagyok a meló miatt.-.-

Olvasni tudsz ?-.- utolsó

2012. aug. 17. 16:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a retkes kóchengerért tartasz kutyát, ha a legalapvetőbb szükségleteit sem tudod kielégíteni? Értem én, hogy meló, meg fáradtság, de tudod, kutyát nem kötelező tartani.

És ne legyél ilyen arrogáns, a kutya pontosan miattad viselkedik így.

2012. aug. 17. 17:06
 17/23 A kérdező kommentje:

pfff. -.- Meoe Eger szervezetének az elnöke fater.

És esélyes,hogy majd te fogod nekem megmondani -.-

2012. aug. 17. 17:11
 18/23 anonim válasza:
6%

Na, most ezen megy a pörgés, hogy megverte... laktam kertes házba, és mindenestől szidtam esténként azokat a szomszédokat, akik miatt nyáron a 40 fokba nem lehetett kinyitni az ablakot, mert ugattak a kutyák, és nem szólt rájuk. Nekünk is volt, nem is egy, mi mindig rájuk szóltunk. Mondjuk rájuk ütni sosem kellett, de egy párszor volt, hogy fél óránként keltünk, és rájuk szóltunk. Be kellett emnni a házba, ezt ők tudták is. Nem mondom, hogy ezek után teljesen csendben voltak, de nem műsoroztak. Egy kutya, azért kutya, hogy ugasson...igen-igen...blabla...de akkor,amikor kell, és lehet hallani, hogy csak vaktában csaholgat, kommunikál a többi olyan kutyával,akikre szintén nem szólnak rá, vagy tényleg lát, hall valamit...nem mindegy! Attól egy ember még szerethet egy kutyát, hogy nem enged meg mindent neki. Jó, jó, persze, ütni nem kell, de a kutya okos állat, és tudja, hogy túl feszíti a húrt...itt jön a ki a falkavezér kérdés...

A kutyus majd megbékél, hisz a gazdája vagy, szeret...lehet azóta már semmi baja. Ha lelkiismeret furdalásod van,akkor kedveskedj neki jobban most, mint máskor,és így mind a ketten megbékélhettek.

2012. aug. 17. 17:43
 19/23 anonim válasza:
Ja, egyébként nekem volt egy német juhász- kaukázusi keverék, aki kicsi korába nagyon barátságos volt, és tesóm kicsit megcsavarta az orrát (tényleg nem nagyon,), hogy ne barátkozzon annyira idegenekkel, tartson egy kis távolságot...tavaly 15 évesen lett elaltatva, szegény nagyon beteg volt...soha életében nem bocsájtott meg tesómnak.... csak egy ellenpélda.. na, de ő az én kutyám volt, nem az övé mondjuk.
2012. aug. 17. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a MEOE Eger szervezetéről a véleményem, aki ilyen gyökeret nevelt, mint te vagy. Ütni a kutyát, foglalkozni vele meg nem, mi? És akkor még nagyképűsködni. Biztos azért ugat a kutya, mert le van fárasztva, de téged azért idegesíteni akar.
2012. aug. 17. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!