Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acana, Royal canin, Pro plan,...

Acana, Royal canin, Pro plan, Dog chow vagy Eukanuba?

Figyelt kérdés
Tápot keresek a 6kg-os keverék kutyámnak. Szerintetek melyik a legjobb? Ha lehet akk léci tegyétek sorba őket /1-es ami szted a legjobb/, mert úgy össze tudnám hasonlítani, az összetevőiket már megnéztem, de még nem tudtam dönteni.
2012. aug. 17. 12:46
1 2
 11/15 Bozsikrisz ***** válasza:

"petrusi válasza:

A josera tápot és a taste of the wild-ot ajánlom, de ezek közül egyik sem a legjobb minőségű."

Akkor szerinted melyik a jó minőségű, ha nem a taste of the wild?

2012. aug. 17. 14:47
 12/15 Maxitabi ***** válasza:
Nézd meg az összehasonlitàst: dogfoodanalysis.com oldalakon. Ott a tàpcsaládon belül a más -más tápok is külön szerepelnek. Mo-n kapható legjobbak onnan az Orijen és Totw. Ezek minden életkorban adhatók.kicsit olcsóbb,de hasonlók az acana gabonamentesei.Ezekből kevesebb kell,hiába drágák.Viszont te tudod, mennyit tudsz rászánni.És nem minden kutya gyomra birja azokat.Jó még a natural & delicious és a brit care is. Mindig az összetevőket kell nèzni: első helyen hús, ne legyen gabona,kukorica benne, cukor,szinezek,tartósitószer,ízfokozó,stb..
2012. aug. 17. 15:51
 13/15 A kérdező kommentje:

# 8/12 köszi! amúgy csak azért illesztettem be webkutyásat, mert beírtam a google-ba és azt adta ki elsőnek... tehát nem az volt a lényeg hanem a táp... :D

# 12/12 valóban én is olvastam olyan oldalt ahol megvan h mik kellenek h benne legyenek egy tápban és mik nem szabad h benne legyenek

ez az az oldal:

[link]

ez az oldal az Acanát ajánlja szte az a legjobb... de valóban utánaolvastam a taste of the wild-nak is és az is agyon van dicsérve...

most mondjuk a Taste of the wild és az Orijen a legszimpatikusabb mivel azt mindenféle kutyának lehet adni...

jah, és persze lehet a felsoroltakon kívül is írni más kutyatápot!

2012. aug. 17. 16:11
 14/15 petrusi ***** válasza:

11. válaszoló:

Bocsánat, nem voltam egyértelmű.A kérdező által felsoroltakra értettem, hogy nem jó minőségű

Bocsi

2012. aug. 17. 16:42
 15/15 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy Acana/Orijen/ Tate of the W. közül választunk egyet.Most olvastam róluk egy kicsit. Arról mi a véleményetek h : kutyának lehet-e adni tojást. Ha igen nyersen vagy főve, és kicsi kutyának(10hetes) is lehet-e adni?
2012. aug. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!