Szobakutya tartók! Nektek milyen hamar szokott a kutyus szobatisztaságra?
nekem 6 hónapos yorkim van :) még nem nagyon megy neki, bár a pelust megtalálja, azaz nincsenek balesetek :)
de ha lemegyünk lent nem hajlandó...mindig megvárja mikor feljövünk és rögtön megy a pelusra...de egyszer kétszer már sikerült azért lent elvégezni, mert direkt sokáig maradtunk lent :)
szobakutya? Nem tetszik ez a kifejezés..
Panelban lakunk,2-3 hét alatt szobatiszta lett,1-2 óránként levittem kézben,elvégezte a dolgát,dícséret aztán felmentünk. Oltás sorozat után pedig jó sokat lent voltunk így könnyen ment a dolog:)
Pelenka felejtős..
Na nálunk igazán nem volt sok idő:)
Azt tudni kell, hogy az én egyik kutyám, kidobott mama, utcán született és nevelkedett kölyke.
7 hetesen került hozzám. Amikor hazahoztam elkövettem azt a hibát, hogy egyből behoztam és persze be is pisilt (4óra út után), de később amikor "jelzett", mindig kivittük és láss csodát, másnap reggel jelzett az ajtóban. Azóta soha, egyszer sem volt baleset. Már 4 éves lesz.
A másik kutyámat kölyökként kidobták, összeakadtam vele és hazahoztam társának a másik kölyöknek (nyilván kerestük a régi gazdit, de ő nem kereste), köldöksérve volt, de sajnos elég gyenge volt, ezért egy ideig nem lehetett műteni.
Akart ő szobatiszta lenni, 2 nap után jelezte is, hogy ki kell mennie, de mire odaértünk egyszerűen összepisilte magát, és nagyon bűnbánó volt, de tudtuk, hogy nem tehet róla. Aztán a műtét után már semmilyen gond nincs. Ő is 4 éves lesz már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!