Miért halnak meg ilyen könnyen a fajtatiszta kutyák?
tegnap még volt egy gyönyörű törzskönyves szülőktől egy szép németjuhászom, 7 hónapos. Esténként mindig hátul az udvarban ugatott, örízte a házat.
Még is mitől tudott megfulladni?!
Reggel találtunk rá hátul a kertben. Nem volt rajta nyakörv így a felakadás nem lehetett, akkor meg még is mitől? semmi seb nem volt rajta, nem habzott a szája sem.
:((((((((((((((((((((((
köszönöm a válaszokat, de apa ellenzi a boncolást, és lehet igaza van. A tenyésztőnek már szóltam, és nagyon elvolt keseregve, most is azt beszélik telefonon, hogy mi legyen a megoldás, mert már pénzt vissza nem add, de felajánlott egy másik kutyát. De szerintem egy darabig nem lesz kutyánk.
Egyenlőre még kutyára sem merek nézni, meg gondolni. :((((
Milyen rendes a tenyésztő.
Most majd jönnbek az okosok, hogy biztos valami genetikai hibája volt és erről tudott és azért ilyen készséges...
Megtudhatom melyik megyében van a tenyésztő?
Éjszaka nincs darázs.
Viszont valóban csak találgatás szintjén megy a halál oka.
Éjszaka is simán megihat egy éppen fulldokló darazsat,ha allergiás rá akkor vége...
A boncolás biztosat mutatna, de valószínűleg nem egy olcsó mutatvány....
szegény :( sajnálom :(
nem halnak meg 'könnyen' a fajtatiszta kutyák, ne általánosíts, egy keverék is ugyanígy meghallhatott volna. szerintem mérgezés lehetett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!