Fajtatiszta tacskó kutyám van? (kép)
Faluról hoztuk, egy családtól, akik a nagyszüleim közelében laknak. Az apja fajtatiszta, törzskönyves, zsemle színű. (a tulajdonosa tenyésztőtől vette) Az anyja nem törzskönyves, de teljesen úgy nézett ki, mint a másik, csak fekete-cser színű.
Kíváncsi vagyok, a mi kutyánk akkor fajtatiszta, vagy keverék, vagy minek számít?
Képek: (nem olyan jó minőségűek)
Előre is köszi a válaszokat!
Ha az anyja nem törzskönyves akkor sajnos csak fajta jellegű keverék lehet de amúgy ízig-vérig tacsi szerintem.
Nagyon szép kutyus!! :)
Köszi a válaszokat! Értem, akkor fajta jellegű. Mindenesetre én imádom :)
Igen, már háromszor születtek kölykei. Az első adag kölyök óta ilyen az emlői. Azóta voltunk már orvosnál, és nem tette szóvá, hogy baj lenne, igaz, nem is kérdeztem.
"MINDEN KUTYA FAJTISZTA A MAGA MÓDJÁN !!!"
Tudjuk, de mindenki FAJTAtisztát írt! Úgyhogy nem értem mit pattogsz!
Kérdező, amúgy szép a kutyád. Ő egy fajtajellegeket viselő keverék, abban az esetben, ha az anyja fajtatisztaságát nem tudják papírokkal igazolni. De az a lényeg, hogy egészséges legyen. Sok szép évet kívánok még a kis kutyus mellett
1:Egy kutyának nem nehéz megtanítani, h nem mehet ki a kapun engedély nélkül.
2: létezik olyan dolog, h ivartalanítás.
3: létezik olyan, hogy vemhesen ivartalanítanak.
4: tenyésztő akkor hoz le almot, ha van elég számú KOMOLY érdeklődő. A keverék kutyák születnek vakvilágba. Ha szerinted ez nem baj, akkor ezt mondd el annak a több, mint másfél millió kutyának is, h nem baj h az utcán élnek és bármikor meghalhatnak, nem baj h a gyepin élnek és 14 nap után bármikor elaltathatják őket és nem baj, h menhelyen tengődnek ÉVEKIG! Majd kicsit máshogy fogsz azután gondolkodni a felesleges almokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!