Akik kis és nagytestű kutyát tartanak, külön vizes táljuk van vagy csak egy (nagy)?
én arra lennék kíváncsi hogy ahol 1 kistestű és 1 nagytestű kutya van annak külön vizes táljuk van vagy csak egy nagyobb amit a kicsi felér..
mert pl ismiméknél egy nagytestű kutya van ,de náluk egy vödörbe van víz a kutyának és az elég magas lenne egy kistestű kutyának..
Anyuéknál van egy nagy kutya, németjuhász méretű. És van egy beagle kutya. És mikor ott voltunk 2 pincsi keverékünkkel, nem kaptak külön edényt vízzel, de nem vödörben volt a víz, hanem nagyobb, alacsony tálban, amit ők is és a nagy kutya is felérnek.
Ha mondjuk extrém méret különbség van, például van egy dog és egy csivava, akkor a dognak vödörben vagy nagy tálban állvánnyal adnék inni, a csivavának meg kis tálkában. A lényeg hogy felérjék kényelmesen és mindig hűs, tiszta víz legyen benne.
Nekünk ilyen vizestálunk van, az űrtartalmát nem tudom, de kb. 15 cm magas, és 2 liternél több fér bele. Tud belőle inni a kicsi is,még akkor is, ha csak kevés van az alján. Amúgy havanese és roti. Felesleges lenne két tál, úgyis ugyanabból innának, sokszor eleve egyszerre isznak, és biztos vagyok benne, hogy nem használnának kettő külön tálat, inkább "tolakodnak" egynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!