Csak a száraztáp (jó minőségű) tényleg nem elég a kutyának? Azt mondták nekem olyan mintha száraz kenyeren élnénk.
ma 05:16
A Te kutyáid a házikosztot választanák ezek szerint, ezért szted az a legjobb, hiszen ők döntötték el.
Ha a gyerekeid elé tennénk salátákat, főzeléket és húst, valamint csokoládét, vattacukrot és kólát, és ők az édességeket választanák, akkor az azt jeélenetené, hogy az a legjobb nekik és azzal etetnéd őket?
tápok között nagyon nagy különbség van!
pl, pedigree, darling, chappi és az agyon reklámozott kutyakaják szemétből készülnek... tollakból bőrökből stb. el lehet olvasni h miből van!
de vannak minőségi tápok amikben vitaminok, és húsok! vannak... ez elég a kutyának, nem kell mellé mást adni... de azért az én kutyám is eszik néha /heti 2-3x/ nyers húst, csirkemellcsontot, cupákot.
azt ne felejtsétek el h ami nekünk embereknek jó az a kutyának nem biztos, hiába akarsz neki jót, ha nem tudod megfelelően szinten tartani a vitamin, cukor stb szintjét, akk hamar megbetegedhet és akár 5! évvel is megrövidül az élete. és biztos vagyok benne h otthoni koszttal ezeket nem lehet szinten tartani, mert gondolom nem szoktad dekára kiszámolni h miből mennyit kell adnod neki... úgy h én a vegyes etetésnek vagyok a híve, de tápért inkább 2x annyit kiadok h minőségit egyen a kutya és ne szemetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!