Naponta hányszor, és mennyi száraz eledelt kapjon a 2 hónapos palotapincsim?
Ecopet puppy eledellel etettem, most jelenleg, és ne öntsem fel vízzel a száraz eledelét? Meg tudja rágni? Meg szeretném kérni a ti segítségeteket ezekben..! Okosodni, meg többet akarok tudni, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott kis kutya legyen belőle, a kis családunkban.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia! Nagyon vigyázz a túletetéssel, mert később sok problémád lehet a csontjaival, ízületeivel. A kutyatápokon mindig találsz etetési táblázatot, annál inkább kevesebbet adj neki, mint többet.
Szerintem sem szabad előtte hagyni állandóra, s felönteni se kell. A rágás jót tesz neki, s a fogai itt is tisztítja.
Napi háromszor kell neki adni, ha nem eszi meg az egészet vedd el tőle, s a következőnél annyit adj amit megeszik.
Étvágyhozónak adhatsz neki egy kis immunerősítőt (pl. Immunovet, [link] s ez a csontnövekedése miatt is jó, valamint a szőre is szebb lesz. Sok örömet hozzá!
A kiskutya tápot meg tudja rágni ne aggódj!Bár megesik h nem nagyon szereti,szerintem más kaját is adj neki néha.A dobozokon/csomagolásokon ajánlott adagnál én kevesebbet szoktam adni neki egy kicsivel,mert elég neki,de így biztos nem etetem túl.:)
Én úgy csináltam hogy reggel szárazat kapott odaöntöttem neki azt az adagot amit gondoltam h elég és estére kapott konzervet.Most hogy már nagy így csak reggel szokott kapni meg néha este is,de csak akkor ha megeszi.
Most hogy bejött ez a meleg sokkal kevesebbet eszik :/,kicsit meg is fogyott.
Sok boldog és játékos napot a kutyushoz!
(esetleg ha nem gond tennél fel képet?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!