Akkor mostmár megmarad a kiskutyi?
Aug. 1-jén találtunk egy újszülött kiskutyát,vmeik barom állat csak úgy kidobta őket,az egyik közeli rétre,ahová szoktunk járni kocogni...másik 3 testvére már akkor nem élt,csak az egyik élte túl..
Ő már holnap lesz 2 hete hogy nálunk van,hazahoztam,megerősödött,szép a bundája,de még nincs kinyílva most sem a szeme. Szerintetek most már ugye túléli,ha ezt a 2hetet átvészelte?
féreghajtót nem kell kapnia, azt nem mondta?
Amúgy szerintem most már nem lesz baja:)
féreghajtót majd ha csak idősebb lesz...mondom 1hónaposan :)
de annak nagyon örülök,h megmarad a kis cukiság,jó helye lesz itt nálam :)
Köszi a válaszod!
Elérzékenyültem ahogy ezt a "beszélgetést" végigolvastam, örömkönnyeket csalt a szemembe, hogy vannak ilyen emberek is, nem csak olyan aljas felelőtlenek akik kidobják a kölyköket.
Örülök, hogy Te találtál rájuk, és igen, egész biztosan jó helyen lesz nálad ez a kis mázlista. :)
Büszke vagyok Rád, így ismeretlenül is, le a kalappal!
Ne keseredj el majd akkor sem amikor kezd kamaszodni és feszegeti a határait. Szeresd mint most és neveld meg, hogy sok-sok boldog évet tölthessetek együtt.
Nagyon jól esik,amit írtok! Nagyon szeretem ezt a kiskutyit,nem akarom elveszíteni,már amikor megtaláltam,nem is gondolkodtam semmit,h hazavigyem vagy ne,egyből felkaptam és elhoztam onnan. A bundáján hangyák másztak,meg lárvák,egyből megtisztítottuk. De most megy a hasa,és nem tudom mit tegyek :( Pont ma nyílt ki a szeme,sötétkék szemei vannak,már lépked is,túl van a fókajáráson!:)
Hasmenés ellen tudtok valamit ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!