3 hetes kiskutyát hogy lehet életben tartani az anyja nélkül? Mit adjunk neki enni? Egyáltalán van-e esély, hogy megmarad?
Örülök hogy hazament a kutyátok. Egyébként egy 2 hetes kiskutyának ha az anyja nem eteti lehet venni neki való tápszert, és fecskendővel vagy neki való cumisüvegből lehet etetni.
Elsőnek: Nem minden kutya lakásban tartott állat. Attól hogy az udvaron van, még lehet rendes helye, védett kutyaháza, stb. Utálom az ilyen hülye beszólásokat mint a tiéd, ahelyett hogy értelmes választ adnál a kérdésre.
Én meg az olyanokat utálom mint te,akik azt hiszik,hogy a kutya kerti dísznek van.
Te biztos baromira örülnél,ha kiraknának az udvarra,aztán szüljél meg ahogy akarsz.Meg az újszlött kutyáknak baromi jólesik a 40 fokban a kennelbel élni.
Tudod más az,hogy egy állat túlél valamit,meg más,hogy mire van szüksége és mikor érzi jól magát. A kicsiket+a szoptatós anyát infra alá kéne/kellett volna rakni. Alatta folyamatosan cserélni a textilt/szalmát/akármit. Orvos sem túl valószinü,hogy látta,innentől kezdve a szerencsén múlik,hogy belepusztulnak e az állatok abba,hogy a gazdájuk egy idióta. Már bocs de az,aki ezt az állatartást normálisnak tartja,az eléggé szomorú . Nem hiszem,hogy az ilyen szereti egyáltalán a kutyáját.Lenne szived egy újszülött kutyát kirakni az udvarra? ha igen akkor grat hozzá.
Kedves Első Hozzászóló!
A kérdező valóban egy árva szóval nem említette, hogy a kutyái a lakásban vannak-e tartva, és az anyakutya éppen akkor csak pl. a dolgát végezni ment ki, vagy esetleg egy alsó épületben van a "szülőotthon" neki berendezve, ahol szabad ki-be járása van.
Az biztos, hogy te úgy neki-estél a Kérdezőnek, hogy én a helyében ...
Szóval jobb lenne, ha esetleg a jövőben valóban először a kérdést "memorizálnád", hogy meg is értsd, arra próbálj meg válaszolni, amire a kérdező rákérdezett, és ne rögtön nekiesni a másiknak, mert meglehet, hogy alaptalanul vádaskodsz.
Egyébként örülök, hogy visszajött a kutyus, és megoldódott a problémád.
40 fokban infra alá rakni a kicsit és az anyját!
Tényleg ezt tennéd? Hát nincs nekik éppen elég bajuk ezzel a nagy meleggel, te még az infrát is odaraknád nekik????
Szerintem nem tudod, mit beszélsz, az agyadra ment a meleg!
Az én nem épp öleb kutyám rohadtul nem szeretne a kertben élni. :) Mi az, hogy az ölebeket leszámítva minden kutya a kertben akar lenni? Ilyen hülyeséget is rég hallottam. Főleg ha egy kutya egyedül van, a falkája, a gazdája közelében akar lenni mindenek felett. Az miért is jó egy ilyen szuper szocializációs képességű állatnak, egy ebnek, hogy egész életét kint tölti, elzárva a biztonságot és boldogságot jelentő gazdájától? Persze, vannak fajták, amelyek nem képesek meglenni a házban, de pl. a németjuhászt pont nem sorolnám közéjük. Mindegy, ez meddő vita.
Kérdező, vigyázz jobban a szukára, ne téveszd szem elől legközelebb, akármi történik, ha elszökik, az csak a te felelősséged. És kérlek, ne szaporíts! Így is 210%-on működnek a menhelyek, ezer számra élnek kutyák utcákon és a gyepik is tele vannak, mind a hozzád hasonló felfogású emberek miatt, és persze miattad, akik keverék, sajnos nagy valószínűséggel beteges kutyákat gyártotok.
Születés után szoktuk infra alá tenni csak a kiskutyákat 1 órára, hogy az esetleges virusokat (pl. herpesz) elpusztitsa.
Valamint ha hideg van. Ilyen kánikulában NEM!!!!
Örülök, hogy a kutya hazament. Csak figyeljeetk, mert hétvégére vihart mondanak, nehogy elmenjen, ha dörög az ég.
Frissen elett kutyát kínzás az udvaron tartani,nem a komondorodat. Tanuljál meg olvasni.
Amúgymeg jó oké,indulatosan válaszoltam. Azért mert minden második napra jut egy ilyen kérdés,hogy leellett a kutyája,vagy beteg de orvoshoz nem akarja vinni,hőgutát kapott ésatöbbi..
És szerintem a kérdésből tök világosan kiderül,hogy kint volt az egész kutyacsalád. De nekem aztán mindegy,remélem nektek van igazatok,őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!