3 hetes kiskutyát hogy lehet életben tartani az anyja nélkül? Mit adjunk neki enni? Egyáltalán van-e esély, hogy megmarad?
Hol olvastátok, hogy petárdázás volt?
Én csak azt olvastam, hogy valaki bedobott egyet!
Olyat még nem hallottam, hogy csak a 3 hetes kölykök vannak bent a lakásban, az anyjuk meg nem léphet be. De olyat sem, hogy petárdát dobnak az udvarra és a kutya a lakásból kiszökne.
Ahogy az is új lenne, hogy valaki csak egyetlen petárdát robbant fel.
Nem értelek titeket, miről is vitáztok igazából!
Van egy anyakutya, aki éppen akkor ment ki (az én olvasatomban, talán épp a dolgát végezni) a kicsik mellől az udvarra (akárhonnan), amikor valaki őrült bedobott egy petárdát.
A tulaj és családja kirohant az utcára, megnézni ki az az őrült, ugyanezt tette az anyakutya is, de ő félelmében.
A gazda iránti szeretete, és a kiskutyusok iránti anyai ösztön visszavezette, minden rendben.
Semmit nem tudunk arról, hogy a kutyák milyen fajtájúak (öleb,szobakutya vagy nagytestű), hol volt elhelyezve az anyakutya a kicsikkel, volt-e születésük után infralámpa nekik, most ebben a hőségben van-e nekik esetleg légkondi, meg egyéb különböző kényeztető akármik.
Semmit nem tudunk, amikkel kapcsolatban már elítéltétek a kérdezőt, csak rögtön elkezditek kiosztani a fejét, rögtön lehordjátok mindennek, szerintetek csak egy hozzá nem értő, lélektelen, szívtelen akárki lehet, aki csak a szidalmakat érdemli.
Ha ennyi részletkérdést nem tudtok, legalább, mielőtt fejét veszitek, legalább kérdezzetek rá! Oké????
Ez a beszéd, ezt vártam.
Örülök, hogy minden rendbejött, és nem kell tovább aggódnod. Biztosan nagyon aranyosak a kutyusaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!