Ismertek olyan kutyát amelyik télen kint is megmarad de nem is annyira szőrös? Kistestű, de kinti! 11/L
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:58
1/55 anonim válasza:
Nem. A kistestű kutyák mind családcentrikusak, nem arra valók, hogy egyedül b*sszák a rezet a kertben.
3/55 A kérdező kommentje:
valami terrier féle??
2012. febr. 5. 19:04
4/55 anonim válasza:
Hát olyan kutya nincs, mert a kistestű kutyáknak közel van a testük a földhöz és megfázhatnak könnyen. Szerintem valami közepes testűt válassz, mert a tacsi is fázik, nekem is olyan kutyusom van.
5/55 A kérdező kommentje:
köszi :/ csak nagykutyát nem igen engednek a szüleim h legyen :(
2012. febr. 5. 19:08
6/55 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok! Ha veszel egy kistestű kuyát, akkor biztos hogy meg fog fázni. Vagy el fog pusztulni a hidegtől ,mert 70% esély biztos hogy van rá. De miért nem tarthatod benn a konyhába a kutyát, vagy a garázsba?
7/55 A kérdező kommentje:
Mert a szüleim nem engedik hogy bent legyen a házban. :(
2012. febr. 5. 19:13
8/55 anonim válasza:
shetlandi juhász? 35-37cm körüli viszont szőrös de nagyon más kistestűek nincsenek kintre főleg olyan ami nem szőrös..
9/55 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 5. 19:15
10/55 anonim válasza:
Vegyél egy pulit, pumit vagy mudit. Nem kis kutyák, de nem is nagyok. Igaz hogy szőrösek, de legalább kint tarthatóak. Jó házőrzők, játékosak, okosak. Mellesleg imádnak kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!