Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ismertek olyan kutyát amelyik...

Ismertek olyan kutyát amelyik télen kint is megmarad de nem is annyira szőrös? Kistestű, de kinti! 11/L

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
33%
Aki pulit, kuvaszt, komondort vagy hasonló pásztorkutyát lakásban tart, az szóljon mert azt megnézném.:) Még ilyen időben is melegük van kinn, nem hogy benn. Lakásban megőrülnek. Ráadásul, ezek a kutyák csak akkor ugatnak ha okuk van rá, és nem igénylik az egész napos tréninget.
2012. febr. 5. 20:52
 22/55 anonim ***** válasza:
88%
Jelentkezem pulival. Jól elvan ő kint is, de bekéredzkedik, mert mi is bent vagyunk. Ha kimegyünk vele, egész nap elbulizik a hóban, de egyébként oda megy, ahova mi, merthogy elég társaságkedvelő fajta. Tényleg nem a szőnyegen alszik, hanem a köves részen, de nem hiszem, hogy ettől lenne depressziós.
2012. febr. 5. 20:55
 23/55 anonim ***** válasza:
48%
Hát, nekem is van egy pulim meg kuvaszaim, ők is társaságkedvelők, de egy idő után már mennének ki a hóba. Nem bírják a lakást. Van házuk, de inkább a hóban alszanak.
2012. febr. 5. 20:59
 24/55 anonim ***** válasza:

Mudi, és részben benti kutya. Nagyon zavarja, ha egyedül marad. Viszont volt anno kuvaszunk, ő semmi pénzért sem maradt volna a házban, mert akkor nem látja az ő 'kis' birodalmát.

Jelenleg három kutyám van, és egész nap elvannak kint, mert megszokták, hogy dolgozunk és ők addig játszanak, fekszenek, kertet ásnak. De most még a legbundásabb német juhász keverék is bejön aludni a hideg miatt.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: a kistestű kutyák általában fázósak, főleg ha rövid szőrűek ezért egy fajtát sem tudok ajánlani. A közepes méret esetleg (10-20 kg) már túl nagy volna, vagy nem a méret a lényeg :) ?

2012. febr. 5. 21:11
 25/55 anonim ***** válasza:
Foxi, keverék van egy pár...
2012. febr. 5. 21:39
 26/55 anonim ***** válasza:
83%

Kuvaszunk most is bent alszik és minden éjjel. Nagyon szeret velünk lenni a lakásban.:)

Persze hogy így beszél az aki meg sem próbálta sosem a lakásba beengedni a puliját, pumiját, mudiját, kuvaszát, komondorát. Ugyanúgy ragaszkodnak a gazdájukhoz, mint a többi kutyafajta.

2012. febr. 5. 22:09
 27/55 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... igen pl a sheltie nagyon társaság kedvelő kutya de ha sokat van vele foglalkozva teljesen jól el van az udvaron, nekem is 3 sheltiem van udvaron és nem ugatósak, nem szökősek soha semmi gond nincs velük. Napi kétszer sétálok velük és járunk kutyasuliba... szerintem a sheltie teljesen jó kisméretű kerti kutya
2012. febr. 5. 22:25
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken kívül mennyit foglalkoznátok a kutyával? Ez sem mindegy. Járnátok e el vele kutyaiskolába? Van már tapasztalt kutyás a családban vagy első kutya lenne?

Milyen helye lenne kint? Ilyen hidegben előszobába/pincébe/garázsba bemehetne?

Mennyi pénzt áldoznának rá a szüleid?

Ez mind fontos, ajánlhatunk olyan fajtákat, ami 100-150.000Ft-ba kerül, de ha már eleve csak kinti kutya lehet szóba sem jön a benti tartás, akkor nem hiszem, hogy ennyit kifizetnének egy kutyáért a szülők.

2012. febr. 5. 22:49
 29/55 A kérdező kommentje:
Már volt a tesómnak kutyája amikor én még csak 1-2 éves voltam. 3-an foglalkoznánk a kutyával ( én és a két tesóm). Nekem még soha nem volt kutyám és szeretnék egy kedves kiskutyát. Nyuszim is van (de persze nem fogjuk egy helyen tartani a kutyát és a nyuszikat [nagyon nagy a kertünk]) és rájuk is sok pénzt költünk és sokat foglalkozok velük!
2012. febr. 9. 19:56
 30/55 anonim ***** válasza:

Nézzetek körül itt:

[link]

[link]

2012. febr. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!