Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen baromfi mentes tápokat...

Milyen baromfi mentes tápokat ismertek? A csirkehúsra való allergia tényleg kinőhető? (részletek lent)

Figyelt kérdés
3,5 éves Labradoromról kiderült hogy allergiás a csirkehúsra és most teljesen ki kell iktatnunk az étrendjéből az összes baromfit, tehát még a kacsát, libát is, sőt még tojást se ehet.Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Milyen táp ami megfelelő lenne neki?Most kezdtük a diétát, piacon vásárolt disznó belsőséget főztem meg neki plusz tésztát(persze kimondottam kutyáknak valót és tojásmenteset mert azt sem ehet.)Ja és olyan kérdésem lenne, hogy ez tényleg kinövi egy fél éves kemény diéta után?
2011. dec. 30. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik kutya allergiás a csirkére, az mindig allergiás lesz. Egyébként jellemzően nem a csirkére allergiásak, hanem a sok antibiotikumra, növekedéshormonra és tápra, amivel a csirkéket hízlalják. Tehát valszínűleg a nagymama kukoricával etett házi csirkéjére nem lenne allergiás, de nem érdemes kísérletezni.

Én most a bárányos Fides táppal etetek, ez ár/érték arányban elég jó. De bármelyik másik bárányos rizses táp is jó lehet, de nézd meg, hogy ne csak bárány ízű legyen, hanem csak bárányból származó fehérjét tartalmazzon.

2011. dec. 30. 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Dog Chow bárányos-rizses? A Fressnapfban lehet kapni.
2011. dec. 30. 22:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Vannak már halas tápok is. Sőt,bölényhúsos is.
2011. dec. 31. 00:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A piacon valami ilyen bárányos rizsest árultak, azt mondta az árus hogy abba semmi ilyesmi nincs még szója se.Viszont a Fressnapfba eléggé megszívtuk mert kértük az eladót hogy mutasson már olyat pépeset és adott egyet hogy az semmit nem tartalmaz, és erre otthon nézem hogy 30%a baromfi hús.Még jó, hogy csak egyet vettünk. Ja és szerencsére úgy néz ki, hogy tetszik neki ez a főtt belsőségek plusz tészta kajcsi.Első író neked is allergiás a kutyusod?Szoktál neki otthon főzni valamit?Ha igen mit?Köszönöm előre is.
2011. dec. 31. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Az enyém is allergiás a csirkére igen. Én csak jutalomfalatnak főzök, annyiba meg belefér a csirke is - ma épp csirkemáj volt a falat. Az én kutyámnak az emésztőrendszere is érzékeny, úgyhogy én maradok a jól bevált tápnál. Tésztát pl. biztos nem adnék a kutyának, de eleve szerintem marha nehéz belőni, hogy jó arányokban kapjon mindent ha főzöl. Én jobban bízom a minőségi tápokban.
2011. dec. 31. 12:17
 6/16 anonim ***** válasza:
keress rá a DaDo kutyatápra..azt hiszem halas/rizses és nem láttam összetételében baromfit
2011. dec. 31. 13:55
 7/16 A kérdező kommentje:
És ezt a Fides tápot hol lehet kapni?Mert interneten nem találtam, hogy hol rendelhetnék ilyen bárányosat!
2012. jan. 1. 20:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Vagy milyen üzletbe szoktad venni első válaszoló?
2012. jan. 1. 20:54
 9/16 A kérdező kommentje:
És nem találok külön neten bárányosat.Csak olyat h junior, condition,classic,excquisit.
2012. jan. 1. 21:19
 10/16 A kérdező kommentje:
vagy a Sensitive az amelyikre te gondolsz?
2012. jan. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!