Hogy zajlik a kutyák allergia vizsgálata? A Ti kutyátok mire allergiás?
vesznek tőle jó sok vért.....(ha jól emlékszem 3 üvegcsényit) és elküldik Pesten egy laborba, és kb 3 hét múlva az orvos elmondja az eredményt. (jó sok pénzért)
Az én kutyám penészgombákra és poratkára allergiás (mint a párom) 4 éve lett megcsináltatva a teszt, akkor tavasszal jött ki rajta a bőrkiütés és később nagyon beteg lett, bőrgyúlóadása ..de hála az égnek egy éve nem szedjük a gyógyszert.......mert nincs tünet...(vagyis csak fülgyúlóadása volt (így kezdődött neki félévesen) és az könnyebben kikezelhető)
allergia ??
túlszaporított beltenyésztett fajtáknál ,lehet genetikai oka. ( pl :a fehér szőrű fajtáknál )
de különben a legtöbb esetben a stressz okozza!
állítólag :)
hullik a szőre? vakarózik,stb??
a legtöbb esetben síma bolhapete ,illetve atka a ludas!
szerintem olyan,hogy allergia, olyan nincs a kutyáknál!!
ez egy szocializációs betegség az embernél,kutyánál,pont olyan ,mint emberi érzelmeket adni a kutya viselkedésének!
helytelen,és rossz.
a rossz tápok, ételkiegészítők,fűszerek, rossz hatással vannak a kutyák emésztésére,esetleg viselkedésére, ...na...de..,hogy csirkehús allergia ???
frászt .
símán adj neki csirkemellet sütve,és lám semmi baja. ja....aaaa..,hogy a csirke húsos táptól?? aminek 4 % csarkahús-pép= azaz csirke aprólék darálva!
és a többi 96 % az vajon mi ??
az allergia lehet a bolhapetére, de az külső tényező !
lehet rossz viselkedés,esetleg vakarózás, a HELYTELEN tartás miatt, de kaja miatt ???!
szerintem ez hül...yeség.
minden élőlénynek, melynek immunrendszere van lehet allergiája is....
csak a saját környezetükben ezek nem életképesek így nem tudják örökíteni sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!