Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A papillon nem plázacicás fajta?

A papillon nem plázacicás fajta?

Figyelt kérdés

Menhelyről szerettem volna egy közepes testű ebet, de a szüleim azt mondták, fajtatiszta kistestű. Kénytelen voltam elfogadni, így papillonra esett a választás.

DE! Az ismerősöm azt mondta, a papillon egy plázacicáknak való, "túltenyésztett" korcs... Mennyire van igaza?

Ill.: mindenhol mást olvasok. Olvastam, hogy 80 000-től, de olvastam, hogy 250 000-től kezdődik egy kölyök ára. Akkor melyik?

2012. aug. 13. 11:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fajtatiszta kistestű kutya? Kölyök kell mindenképp, vagy felnőtt is jó? Mert fajtatiszták is akadnak a gyepiken szép számmal...... Egyébként meg olyan, hogy pláza-cica kutya, nincs. Minden attól függ, honnan van és milyen a gazdája.
2012. aug. 13. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Yorkienak is van fajtamentése.....
2012. aug. 13. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Illatos úton:

[link]

[link]

2012. aug. 13. 13:32
 14/17 Bozsikrisz ***** válasza:
57%

[link]

Én ő érte rohannék, ha lenne lehetőségem :(

2012. aug. 13. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A 80 - 250 e Ft-ig terjedő ár valós. Itthon már lehet kapni 80 e Ft-ért olyan törzskönyves kutyát, ami valami oknál fogva nem 100%-osan felel meg a fajta elvárásoknak / lehet színezet, méret eltérés a sztenderdtől, de akár az is befolyásolhatja az árat, hogy mennyire akarja tartogatni az eladó a kiskutyát. 250 e Ft-ért itthon nem hinném, hogy hirdetnek kutyát, de külföldön ezek az árak mennek... A reális hazai ár szép kutyáért 100 - 150 e Ft között van - ez kennelenként, kutya felmenőinek kiállítási múltja alapján, kölyök neme szempontjából változhat.

Megnéztem Bozsikrisz Expresszes kigyűjtött hirdetéseit:

Az 1. (50 ezres) nem feltétlenül az ára miatt, hanem a fejforma és a szőr rövidsége miatt csak papillonra hasonlító kutya.

A 2. szerintem fajta tiszta.

A 3. is jó eséllyel papillon. Hosszabb lába van, tehát a junior korosztályhoz képest látszik, hogy magasabb termetű kutyus lesz belőle.

Találtam még egy újabb hirdetést, ott is egy igazi papillon kutyus szerepel.

2012. aug. 16. 16:51
 16/17 anonim válasza:
A szüleid idiota f...k!
2017. jan. 4. 11:04
 17/17 anonim válasza:
A szüleid a hülyék ha megtiltjak a menhelyes kutyat. inkabb fizetnek 80ezret egy kis ölebert aki utana meg jo par tizesbe fog kerulni( mivel a fajtatisztak tobbszor betegednek meg mint a keverekek)? Gratulalok nekik,nem tudom hany eves vagy de mar most jobb a felfogasod mint az idiota szuleidnek,mar bocsi. 3 kutyam van,ebbol 2őt regen kaptunk,mar 9 eves,yorkshire es ha nem koltottunk a szeme kezelesere min 60ezret akkor semennyit!! A masik ket kutyam menhelyrol mentett,es igaz az eleje a hozzaszoktatas nemvolt a legkonnyebb,kis ido mulva rajottem hogy nagyon jol dontottem!! Teljesen ugyanolyanok mint barmelyik tenyesztos kutya,es nelkulem lehet sosem lett volna gazdajuk. Ők nem erdemelnek egy szereto otthont vagy mi a ...? Csakmert nem all edesen a fuluk vagy mert feketék? ugyanugy lehet szeretni oket!! Anyadek nem szeretik a testveredet hogyha te szebb vagy nala?:D A papillon egyebkent egyaltalan nem plazacicas,nagyon szep kutya és kedves is! Ne foglalkozz masok velemenyevel,de ha van lehetoseged inkabb menhelyrol vagy fajtamentestol hozz kutyat,akkor a szuleid se huzhatjak a szajukat. Árva csivavák egyesulete,bichon fajtamentés stb.
2017. jan. 4. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!