Van olyan aki már rendelt a "Yum-Yum-store.hu"-ról?
2012. aug. 13. 08:34
21/31 Jankooo válasza:
Én rendeltem már tőlük többször is, végül mindig elért hozzám a rendelés, igaz, hogy voltak késések, de el tudtam őket érni és megoldódott a dolog. Más ilyen webáruházban is voltak késések, ez sajnos benne van a pakliban.
22/31 zsikefodor válasza:
Én is egyet értek azokkal, akik az ár miatt rendelnek Tőlük elsősorban. Sokat lehet vele spórolni, ha akár ezresekkel is kevesebbet kell fizetni. Tényleg van, hogy lassabb a szállítás, vagy épp nincs raktáron a táp, de ez talán belefér, végül mindig megoldották valahogy.
23/31 Petrusska1 válasza:
Miért gondoljátok, hogy ha már olcsóbb, akkor már hamisítvány is? Inkább csak az van, hogy a legtöbb bolt akkora hasznot tesz rá, hogy szerencsétlen vevők alig bírják kifizetni. Nyilván a yum-yum store-nak is megérti még így is, de nekem is, ez így lenne a jó...
24/31 anonim válasza:
Mielőtt rendeltem volna, elolvastam itt a véleményeket és a negatív kommentek ellenére kipróbáltam őket. A rendelés gyorsan ment és a szállításra sem lehet panaszom. Úgyhogy nem bántam meg. Sokkal olcsóbban tudtam így megvenni a tápot, mintha boltban vettem volna. A lényeg, hogy ne utolsó pillanatban rendeljük meg. :)
25/31 Laller2 válasza:
Én bizony rendeltem, kaptam, fizettem. :) Semmi zavar, minden ment simán. Én ajánlom!
26/31 MátéGábor válasza:
Minden ilyen online boltnál megvan arra az esély, hogy a rendelt áru épp nincs raktáron és emiatt késik a szállítás is. Én már szinte mindenhonnan rendeltem, a legtöbbször jó tapasztalatokkal. A yum-yum store árban veri a többit, a választék is elég nagy, a szállítás sem vészes, nekem 8 nap volt a maximum, mondjuk akkor már kezdtem türelmetlenkedni. Persze megérte, ha a rossz tapasztalatokkal rendelkezők elpártolnak, ez meg már a bolt baja, hogy mennyire ápolja az ügyfélkapcsolatokat.
27/31 Hajni76 válasza:
Én mindig körbenézek, hogy hol a legolcsóbb a táp, amit venni szoktam Általában három havonta kell rendelnem, szóval nem árt újra és újra rákeresni. Az utolsó két alkalommal a yum-yum boltban vettem meg, nem volt gikszer, megjött rá pár napra.
28/31 anonim válasza:
Nálam egyszer fordult elő, h rendeltem tőlük, és módosítani szerettem volna a rendelést. Igaz, hogy nem azonnal tudtam velük beszélni, de még időben, így nem volt probléma, egy hétre rá megjött a rendelés. Úgyhogy rugalmasak voltak abszolút.
29/31 KovacsNikk válasza:
Szerintem egy ilyen bolt nem lehet átverés, nem kell előre fizetni, nincs akkora kockázat. Előfordulhatnak kisebb problémák, de ezt el kell fogadnia annak, aki online vásárol.Én már többször is rendeltem innen, korrektek voltak, és ez a lényeg.
30/31 KataV válasza:
Nah, akkor csatlakozok az elégedettek táborához. :) Én két hete rendeltem Tőlük, el is olvastam itt a kommenteket, és végül mellettük döntöttem. Nem bántam meg, egyszerűen és gyorsan ment minden, nekem az a szállítási idő is simán belefért a "gyorsba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!