Van olyan aki már rendelt a "Yum-Yum-store.hu"-ról?
Engem nem érdekel kinek a zsebét tömöm, nem tud meghatni, mert azért nem mindegy, hogy 18-19 ezerért veszek egy zsák tápot vagy 10-11ezerért. Hülye lennék itthonról vásárolni, hiszen ez már rablás amit elkérnek itthon. Így 2 nagytestű kutyának tudom a szuper prémium minőségű tápot biztosítani, de ha itthon rendelnék már nem tudnám kifizetni.
Kérdező: Én még nem rendeltem erről az oldalról, mert nem sok a választék, nincs is ott az a táp, amivel etetek. Én a zoofastról szoktam rendelni, nekem szerencsére nem volt velük problémám, hamar kihozták, kifogástalan volt a táp. Szerintem próbáld ki, persze utánvétellel, így nem tudsz rajta bukni.
Köszönőm,lehet hogy majd egyszer teszek még egy próbát,de én Royal Canin Giant Junior-ral etetek és az van náluk.valamint a cicát is. Közben meg is rendeltem, és ma meg is kaptam. 11.000ft 18kg tápot kaptam. Szerintem jó vétel volt.
Meglepően gyorsak voltak.
és rendes csomagolásban adták? tuti azt kaptad amit kértél?
én is most találtam rájuk, de félek tőle, mert nevetségesen alacsony árak vannak más webshopok-hoz, meg üzletekhez képest :O
a yumyum árak jók, de már harmadszor járok úgy velük, hogy amikor a tápból itthon van még kb 8 napra való mennyiség, rendelek és 10 nap után úgy kell rájuk telefonálni, hogy mi a szar van a kiszállítással. telefonon szökő évente lehet őket elérni, e-mailen meg soha, legalábbis még egyszer se válaszoltak.
olcsó, de megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!