Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan aki már rendelt a...

Van olyan aki már rendelt a "Yum-Yum-store.hu"-ról?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 13. 08:34
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Szerintem az egész bolt egy hatalmas Kamu meg átverés.

telefon ki se csörög, E-mailre nem válaszolnak.

rendeléseket 4 hete visszaigazolták és megerősítették ,de szállítani azóta se.

Rendeltünk még 1 x újból . az csak 2 hete van szállítás alatt.

Szóval ha megbízható és kiszámítható helyet keresel akkor az nem az a hely.

Tudja valaki milyen hatóságnál lehet az ilyen trógereket jelenteni ? ( de könyörgöm olyan hatóságot aki csinál is valamit )

2013. márc. 4. 14:06
 12/31 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Nem valami korrekt bolt, rendeltem tőlük, se e-mail, se telefon, se semmi, nem jött a cucc, elfogyott a táp, hivtam pket, irtam nekik, semmi nem történt, majd vettem máshol tápot, és egyhétre rá irtak, hogy feladtáka csomagot.

2013. márc. 8. 11:08
 13/31 anonim válasza:
Én rendeltem már, sokáig keresgéltem a neten az Acana Pacifica táp után, hol van a legjobb áron, gyors kiszállítással, és így találtam meg őket. A rendelés egyszerű volt, a szállítás pedig ingyenes, még azon a héten meg is érkezett a táp. Úgyhogy ajánlom.
2013. márc. 21. 14:20
 14/31 anonim válasza:
Tök érdekes ezeket olvasni, mert nálam minden ok volt, amikor rendeltem. Ezek mikor történtek? Én a múlt hónapban bukkantam rá a boltra... Elsősorban azért tőlük rendeltem, mert a többihez képest olcsóbbak, de pár nap múlva már kis is hozták az árut, nem volt semmi gond. Ki honnan rendel akkor?
2013. márc. 21. 20:10
 15/31 Ferenccc válasza:
yum-yum-store: úgy tudom, annyi rendelésük van, hogy nem győzik a telefont kezelni. Nem csoda, elég jó áraik vannak. Én nem rendeltem tőlük, mert sokkal egészségesebb kajával etetem rottweilerem (csirkenyak + zöldségek barnakenyérrel ledarálva).
2013. márc. 22. 00:53
 16/31 Lillácska21 válasza:
Én tudtam velük beszélni, épp a héten rendeltem tőlük, de most akkor ráparáztam. Azt ígérték, hogy még a héten meghozzák, ez ma kiderül. A fenti kommentelőtől kérdezném, hogy az Acana táp bejött a kutyusnál? Megírom majd, ha megjött a táp, bízom benne, hogy nálam minden rendben lesz.
2013. márc. 22. 10:41
 17/31 dettike1 válasza:
Ferenccc! Ha sok a rendelés, azért még fel lehetne venni a telefont...Én is a saját koszt híve vagyok egyébként, de az egyik labim eléggé érzékeny gyomrú, így neki külön erre kifejlesztett tápot szoktam rendelni. A yum-yum egyelőre nekem bevált, alacsony árakkal dolgoznak és mindig megérkezett még a rendelt termék.
2013. márc. 23. 16:44
 18/31 Gyusszkoka válasza:
Sziasztok! Látom, elég vegyesek a vélemények. Tudtok abban segíteni, hogy milyen tápot vegyek a gabonaallergiás kutyámnak? A yum-yum boltban is láttam több fajtát, de nem igazán tudom, hogy melyiket kéne vennem. De azt láttam, hogy a prémium tápok árai itt elég jók. Köszi a válaszokat előre is!
2013. márc. 23. 22:25
 19/31 Edit42 válasza:
Én rendeltem már tőlük, igaz, hogy nem mostanában, de nem volt probléma a kiszállítással. Sok helyen vásároltam már, mindig az árakat nézem, vannak egész jó akciók. Kinek mi jön be... Lillácska21: megérkezett, amit rendeltél?
2013. márc. 24. 13:33
 20/31 Lillácska21 válasza:
Ígértem egy választ, hogy megérkezett-e a rendelésem. Nos, a válaszom igen! Minden rendben ment, Mira már falatozza a bárányos tápját. Azoknak, akiknél volt gond, üzenem, hogy talán megérne még egy próbát.
2013. márc. 24. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!