Elképzelhető hogy a két kutyus közt történt valami? (bővebben lent)
Van egy lassan 2 éves kan csivavám és most kaptunk egy 6hetes uszkár kutyát kislányt!
egész nap egyedül voltak itthon mire hazaértünk az uszkár kutyus popsija kicsit kintvan és sötét píos , huzza a fenekét ( nem kemény a széklete) elképzelhető hogy volt valami? és mit tudunk tenni? LEhet baja a lányzónak?
(Egy 6 hetes uszkárnak még legalább 2 hétig az anyja mellett lenne a helye)
Rendesen lett féreghajtva a kutya? Bűzmirigye rendben van? Nincs hasmenése?
Úgyis vinned kell oltásra (megkapta már az elsőt?) akkor mindjárt megnézi a doki és féreghajtót is ad neki.
Amire te gondolsz az butaság
első oltást megkapta 28ai héten kell vinünk második oltásra csak szombat óta van nálunk! féreghajtót kapott 2 hetesen illetve kapott oltása elöt két nappal!
mikor elmentünk semm ibaja nem votl a kutyusnak
17 éves vagyok!!
levittem megnézte akutyust és abban maradtunk hogy jővőhéten úgyis visszük oltani akor majd kifizetem neki!
vagy férges lesz a kutyus de majd oltásnál ad neki féreghajtót mert mivel előző oltásnál kapott így nem tenne neki jót ha most kapna vagy ment a hasa és azt törölte le vagy a normál kakit!
fenisztille kenjük neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!