Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan győzzem meg apukámat,...

Hogyan győzzem meg apukámat, hogy prémium tápot kell venni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemsokára kiskutyám lesz és én nem akarok sz.r chappit meg darling pedrigree stb. ilyeneket venni, hanem Acana tápra gondoltam mert az még nem annyira drága mint pl. a Hill\'s de apukám nem érti meg hogy ezek mennyivel jobban a kutyának és nagyon drágának találja, képes lenne chappit venni.

Szóval megtudná valaki jól fogalmazni apukámnak miért jó prémium tápot venni és nem a sok sz.rt?

köszi

2009. júl. 21. 14:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!

Közép uszkárom lesz amúgy, kislány.

2009. júl. 29. 18:51
 22/27 anonim ***** válasza:
akarjátok kiállításra vinni törzskönyveset vesztek mennyiért?
2009. júl. 30. 10:25
 23/27 A kérdező kommentje:

Neem.törzskönyv nélkül, de láttam apját, anyját is de vele találkozom is.30.000-ért

Nem tenyésztő

2009. júl. 30. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:
akkor meg nem fontos a prémium táp mert ugyanúgy fejlődik a házi koszttól vagy egy kicsit gyengébb minőségű táptól esetleg ha ti főztök neki csak az a lényeg hogy meglegyen a tápanyagtartalma
2009. júl. 30. 14:47
 25/27 A kérdező kommentje:

hát de épp az a baj hogy a szar tápokban nincsen elég tpanyag, a házikoszt pedig köztudottan nemjó folyton a kutyának, avyg a főzés.

De szerintem teljesen mind1 hogy mit akarom e kiállításra vinni avyg nem, kutya-kutya.Ez nem szempont, a páp részröl.

2009. júl. 30. 19:34
 26/27 anonim ***** válasza:

Kár, h szaporítótól veszitek. :( Ennyiért már tenyésztőtől is vehetnétek, de reméljük nem lesz semmi baja a kutyusnak. (TK nélkül nincsenek meg a szűrések, az uszkár nagyon hajlamos a fogkő lerakódásra, erre készüljetek föl. Nekem apricotom (király uszkárom) van).

Arany középút: Prémium Táp és házikoszt keverés. Tényleg kijár neki ugyanaz, mint egy kiállításos kutyának. Egy ismerősömnek van egy díjnyerte border collija és ő sem veti meg a házikosztot, csak kap ilyen-olyan vitaminokat is pluszban, hogy szebb legyen a szőre stb.

2009. júl. 31. 09:00
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom de amúgy vannak iylen szűrési papírjai.
2009. júl. 31. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!