Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
volt egy kutyám , nagyon imádtam és meghalt . szereztünk másikat aztán azis meghalt . és ez 5× megtörtént ugyan így nagyon imádtam őket , nem tudom felfogni ezt , meg vagyok átkozva , vagy miért történik ez ??? és az összes úgy halt meg hogy egyszer csak megdöglöttek , az állatorvos se tudta megállapítani mitől,ezért gondolok az átokra... :( létszives normálisan válaszoljatok
2012. aug. 11. 10:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hú, nagyon sajnálom.

Mennyi idősen haltak meg a kutyák?

2012. aug. 11. 10:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet ,hogy vki meg mérgezte őket??? egy rossz szomszéd akit pl zavart a kutya..

de hogy egyik napról a másikra meghaltak vagy mi??

másik orvoshoz kéne vinni ,mert nem nagyon érthet a szakmájához,hogy ennyi kutya pusztult el..

2012. aug. 11. 10:04
 3/19 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

Ne beszélj butaságokat...

Olyan nincs, hogy egészséges, fiatal kutyák minden ok nélkül egyszer csak elpusztulnak.

Hogy vizsgálta őket utólag az állatorvos? Ránézett, és azt mondta, hogy nem tudja? Ilyen nincs.

2012. aug. 11. 10:04
 4/19 A kérdező kommentje:

nincs szomszédunk , minden bevan zárva a puszta közepén lakunk , és Semmi bajuk nemvolt nem beszélek hülyeséget

kb 1-6hónaposak voltak .

2012. aug. 11. 10:06
 5/19 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

Honnan hoztátok a kutyákat? Be voltak oltva? nincs valami a kertetekben, amit felehetnek? (pl. patkányméreg)

Mivel etetitek őket?

2012. aug. 11. 10:08
 6/19 A kérdező kommentje:

csöpiveel etettük nincs semmi mérgező körülmény , no patkány meg semmi ilyesmi ezért gondolok az átokra. :(

amúgy az 5. 3napja halt meg

2012. aug. 11. 10:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

de tényleg semmi előjele nem volt,hogy betegek lennének ??

éjszaka is a kertben voltak??

lehet,hogy a kertetekben van vmi mérgező növény amit megettek csak ti nem tudtátok..de az akkor is elég valószínűtlen ,hogy hip-hop meghal ennyi kutya...vmi biztos áll a háttérben

2012. aug. 11. 10:12
 8/19 anonim ***** válasza:
menhelyről hoztátok a kutyákat vagy utcáról??
2012. aug. 11. 10:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdeztem, hogy mennyi idősen haltak meg, mert gondoltam "okosabbak" leszünk tőle.

Valóban így van, ahogy írták, olyan nincs, hogy egészséges kutyák egyszercsak meghalnak, még akkor sem ha kölykök.

Az állatorvosotok meg egy szerencsétlenség lehet, ha az 5. elhullás után sem tud mondani semmit.

Első körben én is valami környezeti ártalomra, mérgezésre, esetleg oltások hiányára gondolok.

Ha tényleg a puszta közepén laktok, akkor simán lehet, hogy vmi vadon élő állat (őz, róka...akár nyúl) által terjesztett betegségben pusztultak el.

2012. aug. 11. 10:14
 10/19 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

nem akarok ebbe az átok dologba belefolyni...

Ezek a kutyák azért pusztultak el, mert van valami a kertetekben, vagy valahol, amitől mérgezést kaphattak. Vagy valaki megmérgezi őket.

Szóval hogy vizsgálta meg az állatorvos?

2012. aug. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!