41/53 anonim válasza:
Az első képen nincs de a második képen igen!
44/53 anonim válasza:
Tökéletesen látszik, hogy a fülén lévő szőrhöz hozzá sem nyúlnak:
45/53 anonim válasza:
Az előttem író jobb képeket hozott :)
De ha az enyémen a másodikon megnézed a VÁLASZTÉKOT, ott sincs felfogva.
46/53 anonim válasza:
ma 14:02 amit betettél képet azon is a szőr hozzá van fogva a búbhoz, nem látod?
47/53 anonim válasza:
Azt hiszem itt az ideje meglátogatnod egy szemészt, utána pedig nézz meg egy yorkie-t közelről. A füle mögötti részről, a koponyáról van odafogva a szőr. A fülről NEM LEHET felfogni, mivel rövid, illetve oldalra van fésülve, hányszor mondjuk még el?
48/53 anonim válasza:
Little Red...Ne zavarjon, hogy az egész szőr és a fül szőr is be van fogva. Nézzél videót a felkészítésről! Kicsit többet kell tanulnod, mint kezdő kozmetikus, hogy valamit kapisgálj a show groomingról! Menjél ki bármelyik kiállításra, és nézd meg, hogy készítik fel a yorkikat!!! Aztán írogass ide és magyarázz! Köszi, Puszi :*
49/53 anonim válasza:
Meséld már el nekem, h hogy lehet egy olyan szőrt felfogni, aminek a felső harmada le van nyírva, a többi meg oldalra, a koponya két oldalára van fésülve...
De magyarázzál csak nekem nyugodtan annak ellenére is, h én is, és mások is megmutattuk, h a fülszőr NINCS felfogva.
50/53 anonim válasza:
édes istenem :/ analfabéta drágaságom nézzél már videót léccyves...okos kozmetikus barátom a füle 1/3-a le van nyírva de a többi szőr ott van IQ fighter! a fül tövéből fogják a szőrt, vagy egy nagyon kicsivel feljebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!