Beengedhetem a kutyámat a Dunába?
Persze! Miért ne? :D
Kutyám naponta átlagban 45-60 percet úszik...jó messzire, a Duna közepére dobott labdát hordja kifele szorgalmasan :)
Én már 3 éve hordom a mostani kutyámat a Dunára úszni. Eddig semmi baja sem volt. (3 hónaposan utánam ugrott a stégről a Kis-Dunába)
Az első kutyám is szeretett úszni. Egyszer elvágta a lábát a parton egy üvegdarabbal, de a víztől sosem volt baja.
nyugodtan..
mi a két bichonunkkal szoktunk együtt úszni :D
azon a részen ahol voltunk, emberek is voltak szép számmal mi félre húzódtunk ahol kevesebben vannak ,de sok kutyás is volt :)
ha vmi nyavalya kijön a kutyádon akkor többet nem viszed,de amíg nem látsz rajta semmit addig szerintem viheted :)
mi kutyáinknak sokkal szebb lett a bundája!!!
mert homokba is hemperegtek meg a vízbe úszkáltak :)
ma 08:25
Csak az állóvizekben van tiltva. Folyóvízben nincs tiltás. Ott az embereknek van sok helyen megtiltva a fürdés.
Ha sok vizet nyel, akkor egy kis hasmenés előfordulhat valójában, de az nem számottevő.
Kutyámnak ha normális a széklete, a sok úszás után az utolsó ürítéseknél tényleg híg, folyékony a széklete, mondhatni "hasmenése" van...de ez a nyelt víztől és az intenzív mozgástól van csupán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!