Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beengedhetem a kutyámat a Dunába?

Beengedhetem a kutyámat a Dunába?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 22:25
1 2
 1/11 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Persze! Miért ne? :D

Kutyám naponta átlagban 45-60 percet úszik...jó messzire, a Duna közepére dobott labdát hordja kifele szorgalmasan :)

2012. aug. 9. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld utána, ha idáig nem volt benne. Előfordulhat a lenyelt víztől hányás, vagy hasmars. Később kiütés, szőrhullás. Ezek csak ritkán fordulnak elő. Nagyon sok kutya az egész nyarat gond nélkül tölti a Dunában .
2012. aug. 9. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
csak ovatosan. Mi épp most kezelgetjük a Dunából összeszedett nyavalyát!!!!
2012. aug. 9. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám csak megszagolgatja a Duna vizét, de nem megy bele. Ha bedobok fadarabot, akkor sem. A parton fut és játszik.
2012. aug. 9. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Duna vízminősége nem egyforma. Nagyon nem mindegy, hol megy bele a kutya. És a kutyák ellenálló képessége is változó.
2012. aug. 9. 22:51
 6/11 Hovarju ***** válasza:
100%

Én már 3 éve hordom a mostani kutyámat a Dunára úszni. Eddig semmi baja sem volt. (3 hónaposan utánam ugrott a stégről a Kis-Dunába)

Az első kutyám is szeretett úszni. Egyszer elvágta a lábát a parton egy üvegdarabbal, de a víztől sosem volt baja.

2012. aug. 9. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Elvileg tiltva van,Magyarországon nem is lehet sehova (Balatonba se) , de szerintem beviheted mert ki venné észre!?
2012. aug. 10. 08:25
 8/11 anonim ***** válasza:

nyugodtan..

mi a két bichonunkkal szoktunk együtt úszni :D

azon a részen ahol voltunk, emberek is voltak szép számmal mi félre húzódtunk ahol kevesebben vannak ,de sok kutyás is volt :)

ha vmi nyavalya kijön a kutyádon akkor többet nem viszed,de amíg nem látsz rajta semmit addig szerintem viheted :)

mi kutyáinknak sokkal szebb lett a bundája!!!

mert homokba is hemperegtek meg a vízbe úszkáltak :)

2012. aug. 10. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 08:25

Csak az állóvizekben van tiltva. Folyóvízben nincs tiltás. Ott az embereknek van sok helyen megtiltva a fürdés.

2012. aug. 10. 11:30
 10/11 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ha sok vizet nyel, akkor egy kis hasmenés előfordulhat valójában, de az nem számottevő.

Kutyámnak ha normális a széklete, a sok úszás után az utolsó ürítéseknél tényleg híg, folyékony a széklete, mondhatni "hasmenése" van...de ez a nyelt víztől és az intenzív mozgástól van csupán

2012. aug. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!