Kutya fogamzásgátlás! Van egy majdnem 8 éves kutyánk, és már sokszor is fialt, de nem szeretnék hogy legyen neki több. Tudnátok segíteni, hogy melyik éri meg legjobban? Ára, és hogy meddig jó?
szegény kutya..
Amúgy nem injekció kell neki,nem is tabletta hanem egy műtét ami élete hátralévő részére megakadályozza a vemhességet,nincs több tüzelés,nincs méhgyulladás,méhnyakrák,petefészekciszta..
Csak 1 műtét és nem kap a kutyád hormon-t mint a fent említett vackokban.
Nem kell egyből szegény kutyázni-.-"
A megjegyzésben ott van, hogy "semmit nem tudok róla.:\", én csak a legjobbat szeretném a kutyámnak, azért is tettem fel ezt a kérdést.....
nem azért szegény kutya,azért szegény mert ennyiszer elettétek,nem tudod elképzelni ez hogy megviseli a szervezetét. Neki ez nem élvezet csak szenvedés..
És ezért írtam jobb lenne ivartalanítani mielőtt még komoly bajok lesznek a kutyáddal.
5.! nem etettem semmi tablettával, meg hasonlóval, mert nem tudok róla semmit, ismételten épp ezért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam véleményekre.
Köszönöm az összes választ!
Ivartalanítás.
A hormon tartalmú készítmények nagyon drágák, ráadásul megnő tőlük a daganatos megbetegedések esélye.
Mindenképp ivartalanítás, a tabletták és injekciók árai a csillagos eget súrolják és hihetetlenül veszélyesek is.
Egyébkét én is csak azt tudom mondani, mint a #5-ösz válaszoló. Szerencsétlen kutyát ennyire kihasználni és tönkre tenni az állandó szaporítással és tudatlan, felelőtlen kölyök gyártással! Undorító, mi van ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!