Szerintetek káros?
Azt nem tudom, hogy milyen hatással van az állatokra az emberi fogamzásgátló.
Én csak azt tudom írni, hogy van külön macskáknak készült fog.gátló, állatpatikában lehet kapni. Én azt adom a macskámnak, az állítólagos adag heti egy szem, hát én három hetente adok neki egy felet, és mégsem tüzel, szóval ez nálunk bevált.
Fogamzásgátlót még embernél is többszöri vizsgálatok után írják fel,még emberre is veszélyes a hormontartalma,nem hogy egy pár kilós macskánál.. Ez olyan mintha egy csecsemőt tömnél vele,még ha fura példának is tartod.
Abba is gondolj bele hogy egy fogamzásgátló 3 hónapra minimum 5 ezer ft a legolcsóbb is.Ez egy évben 20 ezer ft-ot jelent. Na most egy ivartalanítás 10 ezer ft környékén már lehet és egész életre szól és még a macskád se pusztul el nagy szenvedés árán.
Melyik mérlegnyelv a jobb szerinted??
Emberi hülyeség határa úgynézem egyre jobban kitolódik..rémes.
Ivartalaníttasd! Egyszeri költség, de megéri, többet nem lesz rá gond, nem kell neki gyógyszert adagolni.
Változó, valahol olcsóbb, valahol drágább, 15ezer Ft az átlag.
Az emberi gyógyszer egy ember méretéhez van igazítva, mondjuk 60kg-os nő szedi a gyógyszer.
Egy macska 4kg-os átlagban, lehet, hogy terhes nem lesz, de lehet, hogy nagyon károsodik az egészsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!