A kutyámnak 4 heréje van?
Figyelt kérdés
Van ugye a rendes helyen 2 neki, hátul a lába között amik lógnak.
Ma valamire felállt neki a pöcköse és akkor tűnt fel,hogy a farka végén(tehát hátulról a segge felől) kidomborodik még 2. Ez normális? Valójában sosem nézegettem kutyák tökeit, így tényleg nem tudom,hogy milyennek kéne lenniük. Pont úgy nézett ki,mint egy emberi farok herékkel együtt +hátul lóg neki 2. Egyszer már mutattam az orvosnak,mert a hátsó heréi nagyon sötétek azt mondta,hogy semmi baja nincs, csak sokat nyalja és elszíneződik, le kell róla szoktatni..Hát nem sikerült, pedig mindig figyelmeztetem,mikor nyalja.
2012. aug. 9. 16:57
1/7 Winner of Royal Hill válasza:
Az "első kettő" nem a heréje és teljesen normális.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az első 2 az mi?
Tényleg nem tudom,sosem gondolkoztam még a kutyák nemiszervén..
2012. aug. 9. 17:00
3/7 anonim válasza:
Az én kutyámon is van olyan, pedig ő ivartalanítva van, szóval tuti nem az. Az ivartalanítás után vettem észre. De hogy mégis mi, azt nem tudom, szerintem kérdezd meg az állatorvost, biztos meg tudja mondani.
4/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom hogy hívják, de arra való, hogy mikor a szuka és a kan párosodik megduzzad és ez miatt ragadnak össze
5/7 anonim válasza:
A kutyáknak a "farkuk":hengeres alaku + a tövénél van egy vastag dudor /csomo/ ami nem a here,hanem a farok része. A herék a zacsiban vannak. De meg is nézheted keress rá a googleval .
7/7 anonim válasza:
Utolsó előtti!
'Farok'-nak a péniszt hívod, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!