Szerintetek ez a táp jó, vagy sem?
Az alábbi táppal szeretném etetni amstaff 3 éves kan kutyámat, vélemények, javaslatok?
A táp: [link]
Összetétel:
Gabona; hús(37%); állati és növényi eredetű melléktermékek; hal és hal eredetű melléktermékek; tojás és fehérjetermékek; ásványi anyagok; olajok; zsírok és sörélesztő.
Én ennyiért inkább mást vennék, Nekem nem túl szimpatikus, egyrészt gabona az első összetevő, másrészt a harmadikként melléktermékek vannak megemlítve, ami nem sok jót jelent.
Innen a cibau active/ active plus/ top farmina tápot ajánlanám helyette árban olcsóbb, vagy ugyanott van, dehidratált(!) hús van minden esetben az első helyen az összetevők közt és nem tartalmaz se állati se növényi mellékterméket.
Saját tapasztalat alapján meg csak pozitívan tudok róla nyilatkozni (a top farminával etetünk már egy ideje).
Kedves első, kérek írd meg hogy 20kg-os TOTW tápot hol lehet ennél olcsóbban beszerezni, mert szívesen váltanék ha ilyen árban mozogna. De jelenleg tudtommal a zoofast.hu-n a legolcsóbb, ahol a 13,6kg-os kiszerelés van 13-14e Ft közt.
Ennek a leírása így kezdődik, biztos hogy egyről beszélünk?
Beltartalom: Nyers fehérje: 30%, nyers zsír: 20%, nedvességtartalom: 10%, nyers rost: 3%,
nyers hamu: 7,5%, kálcium: 1,8mg/kg, foszfor: 1,4mg/kg
Összetevők: csirkehús & halhús (37%), rizs, kukorica,csirke zsír, csirke liszt, lazac olaj, cukorrépapép,
teljes szárított tojás, sörélesztő, lecitin, lenmag, szentjánoskenyér, inulin, vitaminok,
hozzáadott C-vitamin, ásványi anyag és nyomelemek, omega -3-6-9
Anyagcseréből származó energiatartalom: 4198 (kcal/kg)
Én itt néztem az összetételt:
de itt is ugyan ez van:
Mindenesetre az általad beírt összetétel már szimpatikusabb, legalább melléktermék mentes. Ami még mindig nem tetszik az a hús tartalma, 37% friss hús, ennek 80%-a víz amit a feldolgozás során ugye elveszt, tehát olyan 10%körüli a dehidratált hús tartalma.
Persze ha ez a táp szimpatikus neked, akkor próbáld ki, ha nem jön be akkor max kipróbálsz egy másikat...
Még a kennel's favourite tápokat is érdemes lenne esetleg megnézned, ez az árkategória, ugyanígy 20kg-os tenyésztői kiszerelés és szintén 30%< dehidratált hústartalommal rendelkezik.
Első vagyok.
Kevesebb van a Taste-ben, de abból jóval kevesebb kel én 12 ezerért veszem a 13,3 kg-t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!