Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szoktál főzni a kutyádnak?

Mit szoktál főzni a kutyádnak?

Figyelt kérdés
tegnap 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rizst, nagyon szereti. Régen csirkelábat, csirkenyakat főztünk a régi kutyánknak és jóízűen fogyasztotta. Akkor még nem is nagyon lehetett kapni kutyakaját a boltban... Manapság már ritkán főzök Neki, inkább megveszem készen amit kapni lehet...
tegnap 03:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pulyka hús,marha hús, rizs, répa alma, sütőtök bármilyen máj. Van, amikor tápot kapnak kis konzerv mellé.
tegnap 06:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tojást,nagyon szereti még a borsólevest is,amikor magamnak főzök szoktam a kajájára tenni.
tegnap 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Húst (sertést) rizzsel. Napi szinten száraz tápot kap, hetente 1x kap neki főzött főtt kaját. Néha kap farhátat, de azt kizárólag nyersen, előtte fagyasztással "hőkezelve" - ezt az állatorvos ajánlotta.
tegnap 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szoktam de évente párszor sertést. Van papámnak egy régi jó barátja aki szokott adni, de nálunk senki nem szereti a sertést :D úgyhogy megfőzöm a kutya meg ioda van érte
tegnap 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Régebben farhátat, disznónak a nagyobb csontjait és csirkemájat, zuzát alkalomszerűen, de a mostani kutyáimnak nem szép tőle a végtermék, volt, hogy visszahányták, sokat eregettek főleg az első kettőtől, ezért beszüntettem a főzőcskézést (meg iszonyúan felment mindennek az ára és majdnem jobban jövök ki, ha valami szárított rágcsát veszek).

Jutinak szoktam disznómájat, csirkemellet vagy combot, vagy kevésbé zsíros disznót főzni, ha olyan foglalkozásra megyünk (virslitől, párizsitől ment a hasa), de szerencsére már szinte csak játékkal motiválom.

tegnap 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!